Cancan

Andreea Sava își ține vârsta ascunsă! Cum se menține în formă vedeta 

Publicat: 27 iun. 2022
Andreea Sava își ține vârsta ascunsă Cum se menține în formă vedeta 
Andreea Sava își ține vârsta secretă

Andreea Sava are un corp de invidiat, cu toate că are o vârsta de 30+. Aceasta se menține prin intermediul unei diete echilibrate și multă mișcare. Mai mult de atât, jurnalista a decis să împartă secretele sale prin intermediul blog-ului său. 

De-a lungul timpului, blondina s-a documentat în ceea ce privește nutriția și sportul. La sfatul unor prietene, s-a decis să-și împărtășească cunoștințele cu publicul larg.

Andreea Sava nu dorește să își dezvăluie vârsta

Andreea Sava este unul dintre jurnaliștii de la Antena 3. Aceasta este producătoarea de conținut a emisiunii „100 de minute”. Pe lângă jobul pe care îl are, vedeta mai deține și un blog unde oferă sfaturi în materie de nutriție, programe de mișcare și secretele frumuseții sale . Pe site-ul frumoasei blondine scrie doar că se încadrează la vârsta de 30+ ani, însă nu a specificat în nici un interviu câți ani are cu exactitate. În ceea ce privește silueta sa, aceasta a precizat că nu este nimic complicat, nu merge la sală și că nu trebuie să investiți în aparate și echipamente pentru a avea un corp de invidiat ca al său. La fel de frumoasă, cu o siluetă de invidiat este și Carmen Grebenișan. Vedeta își ține mereu urmăritorii informați prin intermediul contului său de Instagram.

Într-un interviu, Andreea Sava a povestit că ideea de a-și deschide un blog a venit de la prietenele sale. După ce s-a apucat să se documenteze despre nutriție și sport, acestea au văzut rezultatele reale și au sfătuit-o să împartă și cu alții experiența pe care a avut-o. 

„Să-mi fac blog m-au împins de la spate niște prietene care știau că-mi place să fac mișcare, că mă interesează și lucrurile legate de Nutriție și care au văzut evoluția mea în cei 2 ani și jumătate de când mă apucasem de lucrurile astea. Eu, neavând prea mult timp, nu-mi permiteam să mă duc la sală sau la nutriționist. Așa că m-am apucat să citesc, să mă documentez, prima dată atunci când m-am decis sa slăbesc și apoi, după câteva luni, când am zis că trebuie sa fac mișcare. Știau ca eu fac doar exerciții acasă și mi-au spus că ar fi o idee bună să le împărtășesc și altora experiența mea.”, a declarat Andreea Sava. 

Cu toate că îi este destul de greu să se împartă între job-ul de la Antena 3 și blog, vedeta nu renunță la pasiunea pe care o are. Aceasta a precizat că s-a obișnuit să fie foarte organizată și de obicei tinde să scrie noaptea și în weekend. Mai mult de atât, producătoarea le-a dat și un sfat celor ce doresc să se apuce de scris. Andreea a precizat că trebuie să-și găsească un domeniu ce îi pasionează deoarece e foarte greu să scrii despre ceva ce nu îți face plăcere. 

Secretele unei siluete de invidiat

Cele mai multe persoane doresc să adopte o dietă ce le ajută să scap de kilogramele în plus într-un timp cât mai scurt. Majoritatea acestor cure de slăbire dau greș deoarece pierderea kilogramelor nu se realizează într-un mod sănătos. De aceea, multe persoane iau din nou în greutate. De-a lungul timpului, Andreea Sava s-a documentat în ceea ce privește nutriția și a oferit urmăritorilor săi câteva sfaturi pentru a slăbi într-un mod sănătos, fără a vă îngrășa din nou.  În primul rând, vedeta a precizat că mișcarea este foarte importantă. O alimentație echilibrată combinată combinată cu aceasta este un mod extrem de sănătos pentru a slăbi. 

Un alt aliat este apa. Frumoasa blondină a declarat că hidratarea este foarte importantă pentru corp. De multe ori, organismul are nevoie de apă, setea fiind confundată cu foamea. Pentru a vă ajuta în procesul de slăbire este indicat să consumați multe fibre. Acestea favorizează procesele digestive, de aceea este indicat să consumați legume, năut și produse din făină neagră. De asemenea, puteți apela și la alimentele minune, precum ananasul și avocado. Consumul proteinelor este la fel de important, oferind o stare de sațietate pentru o perioadă îndelungată.

Andreea Sava își ține vârsta secretă. Cu toate acestea, blondina a precizat pe blog-ul său că se află în categoria de 30+. O altă vedetă ce se menține printr-un stil de viață sănătos este Andrea Raicu, ce recomandă dieta indiană.
Comentarii
 • Andreea Sava a terminat liceul LVA din Galati in anul 2000, deci in anul 2022 va implini 40 de ani. Fiind blonda – la blonde varsta isi arata semnele mai repede ca la brunete – eu sincer, ii dadeam 50 de ani, nu 40, asa ca mai lasati-o moale cu ascunsul varstei.

 • Prea multă panică introdusă în mentalul colectiv cu emisiunea Descoperiți.Mă întreb cîteodată oare își dă seama ce face sau o face intenționat?Cred că asta vrea și Putin!! Părerea mea!Ar fi bine să mă înșel!

 • Prea multă panică cuDescoperitii ei!!!Cu ce ne ajută pe noi?Oricum cred că asta își dorește și PUTIN!! Părerea mea!Sper să mă înșel!

 • Nu stii sa moderezi o emisiune !
  Nu lasi invitatii sa vorbeasca , ii intrerupi , ii opresti , cel putin astazi pareai drogata sau beata.
  Vazi caseta emisiunii !
  Te imbraci groaznic , porti haine f.f. stramte care te fac caraghioasa.
  Te rujezi gresit , faci spume in coltul gurii , esti gretoasa.
  Ar trebui sa dispari de pe ecran !

Adauga un comentariu