Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu, decizie radicală după ce a fost atacată pe stradă! „Îmi pare rău că trăiesc în această țară”

Publicat: 11 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Tonciu a luat o decizie neașteptată după ce a fost atacată de doi tineri în timp ce se afla la un fast-food din Capitală.

Andreea Tonciu a fost atacată zilele trecute de doi tineri, iar asta a făcut-o să își dorească să părăsească definitiv țara noastră. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se afla la un fast food din București când a fost abordată de doi indivizi care își doreau să facă un filmuleț pentru TikTok alături de ea.

Bruneta i-a refuzat, însă nu s-a așteptat nicio clipă ca lucrurile să ia o întorsătură dramatică. 

După ce Andreea Tonciu i-a refuzat politicos pe cei doi tineri, aceștia au continuat să o urmărească. Ea nu s-a lăsat înduplecată, așa că unul dintre ei a aruncat cu suc pe ea și pe mașina în care se afla. Incidentul nu a lăsat-o indiferentă pe tânăra mămică. Acum, ea se gândește serios să-și facă bagajele și, alături de soțul ei și de fiica lor, să se mute definitiv din România. 

“ A fost un incident neplăcut, sunt foarte siderată de tot ce se întâmplă la noiîn România.

Pot spune că uneori îmi pare rău că trăiesc în această țară, pentru că o să ajung să îmi fie frică să ies până la colțul străzii că o să mi se dea în cap deoarece nu pot să fac un TikTok sau o poza cu anumiți indivizi. (…)

Nu știu cum să îi numesc pe acești băieți. De ce au reacționat așa?! De ce au reacționat în halul ăsta? Lipsă de caracter! Văd că tineretul din ziua de azi este foarte obraznic.

Nu poti să mai ieși pe stradă pentru că mâine poimâine te trezești cu una in cap! Dacă eu eram în mașină cu Rebeca? Traumatizau copilul!”, a declarat Andreea Tonciu după ce a fost atacată. 

În ce țară se gândește Andreea Tonciu să se mute definitiv?

Andreea Tonciu a mai declarat că acest eveniment neplăcut a făcut-o să se gândească să părăsească țara.

Vedeta ia în considerare să se mute în Turcia, una dintre țările pe care le-a vizitat de mai multe ori. 

„Cât de curând cred că vom pleca din România, pentru că uitați ce se întâmplă la noi în Turcia. Ne gândim serios la această decizie radicală, iar dacă întrebați de țară, Turcia este cea în care am pleca chiar și mâine.”, a mărturisit Andreea Tonciu, fostă concurentă la „ Bravo, ai stil! Celebrities ”. 

 

Adauga un comentariu