Cultural

Andreea Tonciu vrea să fie mereu la înălțime. Ce planuri de viitor are fosta asistentă tv

Publicat: 14 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu vrea să fie mereu la înălțime. Ce planuri de viitor are fosta asistentă tv
Andreea Tonciu vrea să atragă privirile tuturor de fiecare dată când apare în public și să fie o vedetă la înălțime, motiv pentru care intenționează să își mai facă o nouă operație estetică.

Una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, Andreea Tonciu, vrea să fie mereu la înălțime. Focoasa brunetă a împlinit de curând 36 de ani și își dorește să se mențină în formă. Vedeta a trecut de-a lungul timpului prin transformări fizice spectaculoase și face furori de fiecare dată când apare în public. Iată ce planuri de viitor are fosta asistentă tv.

Andreea Tonciu, o vedetă mereu la înălțime

Andreea Tonciu a fost dintotdeauna în atenția publicului autohton, având în vedere trecutul său controversat și poveștile de dragoste scandaloase. Nu de puține ori aceasta a fost criticată pentru aparițiile îndrăznețe sau pentru conflictele în care a fost implicată. Cu toate acestea, bruneta nu ține cont de replicile dure ale unora și se bucură din plin de celebritate.

Fosta asistentă tv are o căsnicie frumoasă alături de Daniel Niculescu, iar de când sunt părinți, cei doi radiază de fericire.  Aceștia au împreună o fetiță, pe micuța Rebeca, de care sunt tare mândri.

Andreea Tonciu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, care o răsfață ori de câte ori are ocazia cu vacanțe în locuri exotice. Mai mult, vedeta a dezvăluit că partenerul ei de viață o susține și o încurajează să își facă intervențiile estetice pe care și le dorește, chiar dacă investește sume uriașe pentru a ajunge la forma fizică mult dorită.

,,Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice. (…) Nu m-am ales cu nimic. Toți banii i-am cheltuit. Pe aroganțe, fițe, haine, restaurante. Nu aș vrea să schimb nimic deocamdată din căsnicia mea. O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum.”, a declarat fosta asistentă tv.

Andreea Tonciu se mândrește cu silueta fără cusur și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze incendiare. Printre vedetele care au pozat provocator se află și Vica Blochina. Aceasta încinge imaginația bărbaților cu apariții nud pe rețelele de socializare. Și iubita îndrăgitului artist Smiley a făcut furori pe vremea când a pozat goală într-o revistă pentru bărbați.

Ce intervenții estetice vrea să își mai facă vedeta

Andreea Tonciu a mărturisit în repetate rânduri că este adepta operațiilor estetice și nu se uită la bani când vine vorba de aspectul fizic. De-a lungul timpului fosta asistentă tv a trecut prin schimbări fizice uluitoare, iar în prezent se declară mulțumită de modul în care arată.

Cu toate acestea, focoasa brunetă a precizat că își dorește să mai facă unele intervenții pentru a se menține în formă și a arăta spectaculos, în pofida faptului că este criticată de unii pentru că ar exagera cu operațiile estetice.

,,Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție. Vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes, vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau! Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă.”, a declarat fosta asistentă tv.

Andreea Tonciu vrea să atragă privirile tuturor de fiecare dată când apare în public și să fie o vedetă la înălțime, motiv pentru care intenționează să își mai facă o nouă operație estetică. Bruneta a împlinit de curând 36 de ani și se bucură din plin de celebritate, dar și de viața de familie. Aceasta se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și personal.

Adauga un comentariu