BZI LIVE

LIVE VIDEO – Andrei Ezariu, fondator Oby Ink Academy, discută despre noul proiect unic în Iași, numai la BZI LIVE!

Publicat: 24 ian. 2023

Marți, 24 ianuarie 2023, începând cu ora 10:30, se va desfăşura o nouă ediție BZI LIVE. Invitatul moderatoarei Raluca Costin va fi Andrei Ezariu, fondator Oby Ink Academy, un proiect unic în Iași. Tânărul tatuator va oferi detalii despre Academie, un aspect important din cadrul cursurilor fiind faptul că o parte din traineri sunt tatuatori cu experiență care vin din străinătate.

„Din data de 21.12.2022, avem oficial în Iași o academie de tatuaje, al cărei fondator sunt, unde se vor ține cursuri autorizate pentru începători și profesioniști. O șansă pe care aș fi vrut să o am și eu la început de drum, a prins a viață pentru tinerele speranțe pline de talent. Diplomele sunt certificate de Ministerul Educației și sunt valabile în România, atât cât și în UE”, susține Andrei Ezariu.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu