Local

Andrei, tânărul care și-a ucis tatăl cu o bucată de lemn, a fost arestat. Are vreo șansă să scape de pușcărie? – FOTO/VIDEO

Publicat: 13 iul. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Andrei tânărul care și-a ucis tatăl cu o bucată de lemn a fost arestat. Are vreo șansă să scape de pușcărie - FOTOVIDEO
Andrei Cibotaru, tânărul care și-a omorât tatăl a ajuns în spatele gratiilor

Andrei, tânărul care și-a ucis tatăl dintr-o lovitură, a fost arestat. El este acuzat de comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. Următoarele 30 de zile le va petrece în spatele gratiilor, însă toți cei din familia sa speră ca el să fie eliberat

Andrei Cibotaru a fost arestat. Este acuzat de omor asupra unui membru de familie, iar marți după-amiază a aflat că următoarele 30 de zile va sta după gratii.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în ceea ce îl privește pe inculpatul Cibotaru Andrei și, în consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului CIBOTARU ANDREI, în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Iași, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.07.2023 și până la data de 09.08.2023, inclusiv”, se arată în decizia magistraților ieșeni. Andrei Cibotaru a recunoscut că l-a lovit pe tatăl său.

„La data de 11 iulie 2023, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului C.A. (în vârstă de 19 ani) pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 10 iulie 2023, în jurul orelor 20:30, pe fondul unor relații tensionate în mediul familial, favorizate de consumul excesiv de alcool, inculpatul i-a aplicat tatălui său (în vârstă de 50 de ani) multiple lovituri în zona capului și a spatelui cu un obiect contondent (o bucată de lemn), cauzându-i grave leziuni craniene, ce au determinat decesul la scurt timp după agresiune”, a precizat prim-procurorul Radu Cătălin Țocu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Judecătorii ieșeni l-au arestat pe Andrei, tânărul care și-a ucis tatăl dintr-o lovitură

Procurorii ieșeni au mai adăugat faptul că inculpatul regretă fapta comisă.

„Inculpatul a comis fapta într-un moment de furie, iar ulterior a avut un moment de recunoaștere și a exprimat regret față de cele întâmplate”, a spus prim-procurorul Radu Cătălin Țocu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Trebuie precizat faptul că apropiații tânărului speră ca acesta să scape de după gratii. Toți cei din familia Cibotaru susțin că Andrei nu a făcut altceva decât să se apere, cu toate că procurorii ieșeni îi contrazic.

„Tatăl meu era foarte rău… Am avut o copilărie grea. Fratele meu, Andrei, cu siguranță nu a vrut să îl omoare. El este un om bun. Tata a sărit la el cu cuțitul, cu furca… Acum ceva vreme a vrut să-l taie cu coasa… Eu cred că Andrei s-a apărat, atâta tot… Era un băiat tare muncitor și mereu își vedea de treaba lui, nu ar fi făcut așa ceva niciodată. Îmi pare tare rău pentru tata și pentru fratele meu… Mi-aș dori să fie cu noi acasă și să nu îl țină închis”, a mai spus Cătălina Ciobotaru, sora tânărului.

Comentarii
Adauga un comentariu