Local

Angajat al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași a fost depistat pozitiv la infecţia cu Coronavirus (EXCLUSIV)

Publicat: 29 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Angajat al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași a fost depistat pozitiv la infecţia cu Coronavirus EXCLUSIV
Un angajat al Universităţii Alexandru Ioan Cuza a fost depistat pozitiv la infecţia cu Coronovaris

Un angajat al Universităţii Alexandru Ioan Cuza a fost depistat pozitiv la infecţia cu Coronovaris. Conform informaţiilor EXCLUSIVE venite pe surse BZI.RO, angajatul a fost depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19.

Angajat al UAIC depistat pozitiv. Lucrează la departamentul administrativ

Angajatul care a fost depistat pozitiv cu COVID-19 lucrează la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi în corpul J al universităţii în zona de salarizare. Potrivit surselor BZI.RO o anchetă epidemiologica a fost pornită în acest sens. Femeia a fost depistată pozitiv astăzi.

**Vom reveni cu detalii!! 

Al doilea caz de coronavirus la Universitatea Alexandru Ioan Cuza

Este al doilea caz de coronavirus care a apărut în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Vă aducem aminte faptul că, de la începutul pandemiei de Coronavirus din România, la UAIC Iaşi s-a un singur student a fost depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19. Studentă diagnosticată cu covid-19 pe data de 17 martie fusese la cursuri, dar din fericire nu infectase nicio persoană.

Specialiștii au recunoscut trei noi simptome ale COVID-19

Trei noi simptome ale infectării cu noul coronavirus au fost recunoscute de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din Statele Unite.

Pe lista oficială, care cuprindea opt poziții, au fost adăugate nasul curgător ori congestionat, greața și diareea. Specialiștii spun că acestea apar între două și chiar 14 zile de la infectarea cu SARS- COV-2.

Până acum, simptomele recunoscute oficial pentru noul coronavirus erau tusea, febra sau frisoane, oboseala, durerile musculare, dificultăți de respirație, durere de cap, pierderea mirosului sau gustului și durerea în gât.

Peste 10 milioane de contaminări cu noul coronavirus au fost înregistrate la nivel global, potrivit datelor Universității Johns Hopkins. Aproape simultan s-a atins și alt bilanț negru, 500.000 de decese.

China ar fi găsit un vaccin care acţionează împotriva coronavirus

China are vaccinul pentru coronavirus. Primele rezultate în urma testării pe oameni au dat rezultate. Conform specialiştilor, tratamentul a dat rezultate bune în studiile din clinice din China şi se pare că ar putea fi sigur şi eficient în lupta împotriva coronavirus. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Naţional Biotec Group duminică, 28 iunie 2020.

Potrivit oficialităţilor filialei din Beijing a Naţional Biotec Group, vaccinul este unul promiţător şi a generat o concentraţie ridicată de anticorpi în rândul tuturor pacienţilor care au fost supuşi testării. În faza 1-2 a studiului clinic, pacienţii au dezvoltat o concentraţie ridicată de anticorpi. Studiul a fost făcut în China şi în cadrul acestuia au luat parte peste 1200 de persoane. Datele specifice ale studiului nu au fost încă dezvăluite de către reprezentanţii companiei.

Adauga un comentariu