Cancan

Angela Rusu are un soț care o face fericită. Cum l-a cunoscut pe Marius Moldovan

Publicat: 17 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Angela Rusu are un soț care o face fericită. Cum l-a cunoscut pe Marius Moldovan
Soțul Angelei Rusu a apărul într-un videoclip al artistei

Interpreta de muzică populară Angela Rusu are un soț mai tânăr cu câțiva ani decât ea. Cu toate acestea, cei doi se iubesc și sunt fericiți împreună. În relația lor, ea a făcut primul pas. După mai multe refuzuri, Marius Moldovan și-a dat seama că Angela Rusu este aleasa. Cei doi au împreună o fiică pe nume Maria Anais. Din căsniciile anterioare, artista de muzică populară mai are două fiice.

Pe lângă faptul că este soțul ei, Marius Moldovan este și impresarul Angelei Rusu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, iar Silviu și Mihaela Prigoană  le-au fost nași. Înainte de căsătoria cu Marius, Angela a mai fost căsătorită de două ori.

În 2019, artista și soțul său au inaugurat un salon de evenimente. Din păcate, locația a ars din temelii după doar 8 luni de activitate.

Angela Rusu are un soț mai tânăr decât ea

Angela Rusu și Marius Moldovan sunt de peste 10 ani împreună. Deși s-au cunoscut în 2001, relația lor nu a început imediat. Acest lucru s-a întâmplat abia în 2010. În relația lor, ea a fost cea care a făcut primul pas. Cu toate acestea, prima dată nu a avut noroc și a fost refuzată. Cu timpul, însă, a reușit să îl convingă că ea este aleasa.

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, în urmă cu cinci ani. În ceea ce privește vârsta soțului Angelei Rusu, acesta are 42 de ani, față de 47 de ani, câți are artista. Pe data de 16 septembrie, cei doi și-au botezat fetița, Maria Anais. Evenimentul a avut loc în Cluj, iar cei doi părinți nu s-au uitat la bani. Invitatul special a fost celebrul Dan Bittman, care a întreținut atmosfera.

Nașii fetiței sunt Mihaela și Silviu Prigoană. La cererea Angelei Rusu, nașii au purtat costume tradiționale. Pe lângă familia Prigoană, Maria Anais mai are o pereche de nași. Este vorba de celebra Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu. De fapt, aceștia l-au cununat recent și pe Gheorghe Gheorghiu , care s-a căsătorit la New York, eveniment la care a cântat Angela Rusu.

Cu ce se ocupă Marius Moldovan

Puțini știu cu ce se ocupă Marius Moldovan. Înainte să devină soțul Angelei Rusu, bărbatul i-a fost impresar. Anul trecut, Angela Rusu a lansat videoclipul piesei „Te iubesc la fel”. Alături de artistă, în acest videoclip apare și soțul ei. În scenele respective, Angela și Marius sunt surprinși în ipostaze pline de tandrețe. Despre piesa „Te iubesc la fel”, Angela Rusu spune că este o reînnoire a jurămintelor ei față de Marius Moldovan. Piesa a fost realizată de Studio Viper Production, din Cluj.

În trecut, Angela Rusu și Marius Moldovan au deținut un salon de evenimente. Locația avea o capacitate de aproape 500 de locuri și a fost ridicată pe ruinele unei vechi fabrici. Investiția a costat 650.000 de euro. La sfârșitul anului 2019, localul a fost mistuit de flăcări. Incendiul a izbucnit în jurul orei 14. Din fericire, nu s-a soldat cu victime. Astfel, business-ul Angelei Rusu a funcționat doar 8 luni. În ziua incendiului, la restaurant urma să aibă loc o mare petrecere. După această tragedie, artista a avut nevoie de ajutor de specialitate. În altă ordine de idei, chiar dacă Angela Rusu are un soț mai tânăr, dar dragostea lor nu are vârstă

Adauga un comentariu