Cancan

Angela Rusu este insarcinata. Cantareata va aduce pe lume cel de-a treilea copil

Publicat: 10 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Angela Rusu este insarcinata. Cantareata va aduce pe lume cel de-a treilea copil
Angela Rusu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi, a anunțat, în urmă cu doar câteva ore, că în 2021 va aduce pe lume cel de-a treilea copil al său.

Angela Rusu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi, a anunțat, în urmă cu doar câteva ore, că în 2021 va aduce pe lume cel de-a treilea copil al său.

Artista a anunțat în urmă cu doar câteva ore pe canalul său de YouTube că e din nou însărcinată. Totodată, vedeta a făcut public și numele bebelușului. Ea le-a spus fanilor că de mult și-a dorit să devină iar mamă, iar acum acest lucru s-a întâmplat și e foarte fericită.

„Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!”, a spus Angela Rusu.

Ce nume va purta copilul

Vedeta urmează să devină mămică de fată și deja s-a gândit și la numele pe care îl va purta! ”Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult”, a mai spus ea.

Cântăreața Olguța Berbec este însărcinată

Olguța Berbec urmează să devină mămică pentru a doua oară și mai este foarte puțin timp până când își va putea ține bebelușul la piept. Interpreta este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac și au împreună o fetiță în vârstă de 4 anișori, pe nume Cezara Elena. Cei doi s-au căsătorit în 2016, la începutul lunii noiembrie, iar nași de cununie le-au fost Mihai Morar și soția acestuia.

Olguța Berbec și soțul ei vor mai avea o fetiță. Interpreta de muzică populară a mărturisit că s-a confruntat cu unele probleme în timpul sarcinii, însă acum se simte bine. Timpul a trecut, iar burtica de graviduță a crescut. La sfârșitul lunii ianuarie, începutul lui februarie, micuța lor va veni pe lume și toată familia o așteaptă cu nerăbdare.

Olguța Berbec le-a împărtășit fanilor câteva fotografii emoționante cu burtica de graviduță. Una făcută de fetița ei, Cezara, și alta făcută de soțul ei, Remus Novac. Iar fericirea se poate observa cu ușurință pe chipul ei.

Cezara, prima fiică a cuplului Olguța-Remus, a fost uimită când a aflat că va deveni surioara cea mare. Mai mult, ea a spus că abia așteaptă să o cunoască pe cea mică.

„Se va naște la finele lui ianuarie. Eu mă așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta”, spunea Olguța Berbec în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu