Prima pagină » Cultural » Angelica Stoican s-a întors din moarte clinică în lacrimi: „De ce m-ați luat?!” 

Angelica Stoican s-a întors din moarte clinică în lacrimi: „De ce m-ați luat?!” 

26 iul. 2022, 11:50,
BZI.ro, în Cultural

Angelica Stoican este, fără doar și poate, un etalon al muzicii populare, iar fiicele ei, Niculina și Adriana, i-au călcat pe urme. A avut și are o carieră înfloritoare, iar de fiecare dată a povestit doar lucrurile frumoase din viața sa, asta până de curând când s-a decis să dezvăluie drama pe care trăit-o în urmă cu mai bine de trei decenii.

A fost în comă și nici acum nu a uitat ce a văzut în momentele alea. Interpreta de muzică populară s-a decis să povestească fiecare detaliu al experienței sale din moartea cerebrală.

Angelica Stoican s-a întors din moarte clinică

Solista a dezvăluit într-un interviu cumpăna prin care a trecut în urmă cu circa 30 de ani, după Revoluție, atunci când a intrat în moarte cerebrală.

Povestește că în clipele în care era conectată la aparate a văzut chipului unui bărbat cu barbă, iar imaginea a marcat-o profund.

În momentul în care a ieșit din comă a izbucnit în hohote de plâns și a avut un singur scop, să înțeleagă mai bine ceea ce tocmai i se întâmplase. A căutat mult timp răspunsuri la întrebările pe care le avea, iar în cele din urmă s-a împăcat cu ideea că nu va afla niciodată.

„Am fost in moarte clinica, imediat dupa revolutie. Dar am scapat ca prin urechile acului! A fost o rascruce, o cumpana peste care am trecut. Imi amintesc ca era un chip de om cu barba si cu o fata ovala, imens, si cand am revenit plangeam in hohote de ce m-au adus…

De ce m-ati luat, era asa frumos! Doctorii mi-au spus sa incerc sa nu scormonesc cu inteligenta intamplarea ca sa nu ma marcheze. A fost cumplita treaba, cativa ani am plecat in Franta, la medici, si aveam o teama. Am scapat de aceasta teama cu credinta”, a marturisit Angelica Stoican, potrivit  Star Popular.

Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian

Niculina Stoican este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzica populara din România. Interpreta de muzică populară a mărturisit motivul pentru care nu s-a dus încă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian, chiar dacă au trecut câteva luni de când artistul s-a stins din viaţă.

Niculina și Petrică Mâțu Stoian au urcat de foarte multe ori împreună pe scenă şi primeau ropote de aplauze din partea publicului. Cei doi au făcut parte din Ansamblul „Maria Tănase”, pe care acum îl coordonează cântăreaţa.

Iar după ce Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viaţă, artista recunoaște că a fost pur şi simplu devastată. Solista a mărturisit că nu a vizitat nici până în ziua de astăzi locul de veci al regretatului artist şi a precizat din ce cauză a recurs la acest gest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *