National

ANM a anunţat când se termină vara

Publicat: 12 sept. 2020
Litoralul românesc

ANM a anunţat cât va mai dura vara, iar veştile sunt excelente pentru românii care încă mai vor să meargă la mare.

„Acesta nu este ultimul weekend cu vreme bună. Și săptămâna viitoare va fi caracterizată de valori de temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru perioada din calendar.

Vorbim de temperaturi care se vor situa scara întregii țări între 22 până la 33, posibil 34 de grade Celsius în lunca Dunării și în partea de Sud-Est a Olteniei. Chiar și pe litoral vom vorbi de temperaturi agreabile – 25, 27 de grade Celsius.

Și astăzi am avut la Gura Portiței 28 de grade Celsius. De altfel, la ora 18:00 încă înregistrăm în partea de Sud-Vest a țării 32 de grade Celsius și în bună parte din sudul, vestul, sud-estul și estul țării 30, 31 de grade Celsius. Cu 10, 12 grade mai mult peste ceea ce ar fi normal pentru această dată din calendar.

Precipitații vor fi foarte puțin, doar în zona de munte. Asta înseamnă o vreme frumoasă oriunde ne-am afla, pe litoral sau chiar la munte.

Este o vară târzie, vor mai urma zile cu vreme frumoasă.”, a declarat Elena Mateescu.

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020. Vreme frumoasă indicată de meteorologii ANM

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020 indică un set de valori termice destul de ridicate pentru această perioadă a anului. De altfel, meteorologii ANM au arătat că pe parcursul săptămânii se pot atinge și 30 de grade Celsius. Cel mai cald va fi spre finalul săptămânii, valorile din termometre fiind destul de mari. Ieșenii nu vor avea însă parte de precipitații în aceste zile

Vremea în Iași în săptămâna 7-13 septembrie 2020 va fi destul de plăcută pentru această perioadă a anului. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au arătat că pe parcursul săptămânii se pot atinge și 30 de grade Celsius. Cel mai cald va fi spre finalul săptămânii, valorile din termometre fiind destul de mari. Ieșenii nu vor avea însă parte de precipitații în aceste zile.

Vremea la Iași spre finalul săptămânii. Valori de peste 30 de grade Celsius

Finalul săptămânii va aduce însă valori ceva mai ridicate, conform prognozei meteo oferite de meteorologii ANM. Vineri, 11 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Duminică, 13 septembrie 2020, în Iași vremea va fi frumoasă, cu șanse foarte scăzute de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 31 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab. Spre seară, vremea va fi frumoasă în continuare.

Tags:
Adauga un comentariu