Cancan ultimă oră

Anna Lesko a făcut un scandal monstru la Ferma: „Nu sunt femei adevărate, maimuțe jupuite, figuri de 2 lei”

Publicat: 21 sept. 2020
Câți bani primesc concurenții de la Ferma
Anna Lesko cu bandana rosie si top cu buline

Anna Lesko se află printre cei 16 participanți la noul realityshow Ferma. Săteni vs Orășeni, dar se vede că vedeta este nemulțumită de atitudinea unor colege. Așa că le-a transmis un mesaj pe Instagram, într-un scurt filmuleț.

”Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a spus Anna Lesko, într-un clip pe Inastagram, făcut în platorurile de filmare de la ”Ferma. Orășeni vs Săteni”.

Imediat a avut parte de o recție dură, din partea unei admiratoare.

”Pentru că nu sunt femei adevărate, maimuțe jupuite, figuri de 2 lei. S-au făcut și ele mari doamne cu servitori, au uitat de unde au plecat. Cea mai top femeie! Super stabilă și inteligentă”, i-a scris o fană Annei Lesko. Vorbele i-au fost imediat întărite de o altă admiratoare a artistei: ”Mare dreptate ai. Ești genială!”

Anna Lesko e șef la Ferma.Orășeni vs Săteni: L-a sărutat să nu mai sforăie

Anna Lesko avea să facă faza zilei la show-ul de pe Pro TV, sărutându-l la una dintre ediții pe pilotul Octavian Ciovică. A și subliniat apoi că poate face ce vrea din el, de față fiind și Anisia Gafton și Viviana Sposub. Sărutul a avut, însă, un scop: “în ideea ca el să nu mai sforăie”, a spus artista de 41 de ani. “Tavi e foarte simpatic, e foarte drăguț și lasă tot timpul loc de acel băiat de care poți să îți bați joc. E foarte simpatic, dar dacă mă pun la mintea lui, praf îl fac, îmi e și milă. E acel bărbat din care faci ce vrei tu, dacă știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult, că se așază singură”, a afirmat Anna Lesko în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs Săteni”.

Adauga un comentariu