Cancan

Anna Lesko pozează goală și la 43 de ani. Cum a fost surprinsă vedeta alături de noul iubit

Publicat: 10 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anna Lesko pozează goală și la 43 de ani. Cum a fost surprinsă vedeta alături de noul iubit
Anna Lesko face furori la evenimentele mondene și nu ezită să pozeze goală pe rețelele de socializare.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Anna Lesko, pozează goală și la 43 de ani. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și încinge imaginația multor bărbați. Focoasa artistă nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Iată cum a fost surprinsă vedeta alături de noul iubit.

Anna Lesko arată spectaculos și pozează goală la 43 de ani

Anna Lesko este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Aceasta se amândrește cu formele sale voluptoase și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta este extrem de activă și în mediul online, iar fotografiile în ipostaze senzuale au un număr impresionant de urmăritori.

Anna Lesko a fost de nenumărate ori protagonista unor pictoriale îndrăznețe. Aceasta își asumă fiecare apariție publică, dar și trecutul controversat. Artista are un băiețel din relația cu Dj Vinnie, pe numele real Adrian Neniță, însă s-au despărțit și păstrează legătura de dragul copilului lor.

,,Eu cu tatăl lui Adam ținem legătura strict în privința copilului. Cam atât, în rest nu ținem legătura. Tatăl lui este foarte implicat în creșterea și educația lui. Adam se înțelege foarte bine cu tatăl lui și totul este în armonie. I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu, dar îl iubim enorm și îl vom iubi mereu și vom face tot posibilul să îi fie bine. (…)

Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă.”, a declarat aceasta.

Anna Lesko se bucură din plin de celebritate și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze incendiare. La vârsta de 43 de ani, vedeta arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă fără cusur.

O altă artistă care pozează nud este Loredana Groza. Celebra cântăreață se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public. Și actrița Ioana Ginghină a pus pe jar inimile multor bărbați pe vremea când a pozat goală într-o revistă destinată adulților.

Vedeta iubește din nou și se răsfață în vacanțe de lux

După despărțirea de tatăl copilului ei, Anna Lesko a fost extrem de discretă în privința planului amoros și a evitat să se mai afișeze în compania altui bărbat. Cu toate acestea, cântăreața a recunoscut că iubește din nou, însă nu dorește deocamdată să dezvăluie identitatea acestuia.

Recent, Anna Lesko a fost surprinsă la aeroport în compania unui bărbat misterios. Cei doi sunt într-o vacanță în Turcia și se bucură din plin de relaxare. Vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noul iubit, dar se declară o femeie fericită și împlinită.

La vârsta de 43 de ani, Anna Lesko arată spectaculos și se menține în formă. Artista a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte.”, a mărturisit cântăreața.

Anna Lesko face furori la evenimentele mondene și nu ezită să pozeze goală pe rețelele de socializare. Artista are un fizic de invidiat și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare.

Adauga un comentariu