Cancan ultimă oră

Anna Lesko, siluetă de invidiat! Cântăreața a dezvăluit care este dieta de detoxifiere care o ajută să scape de kilogramele în plus

Publicat: 16 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anna Lesko siluetă de invidiat Cântăreața a dezvăluit care este dieta de detoxifiere care o ajută să scape de kilogramele în plus
Cântăreața a dezvăluit care este dieta de detoxifiere care o ajută să scape de kilogramele în plus

Anna Lesko a făcut furori încă de când s-a lansat pe piața muzicală românească, atât pentru muzica sa, cât și pentru show-urile pe care le făcea pe scenă. Astăzi este mămică, are 43 de ani, dar arată mai bine ca niciodată.

Bineînțeles că silueta subțire se păstrează cu efort, așa că artista este foarte atentă la alimentația ei. Anna Lesko a mărturisit care este dieta ei de detoxifiere, care o ajută să scape de kilogramele în plus, conform libertatea.ro. Cântăreața recurge la această cură de slăbire de câte ori își dorește să topească surplusul de grăsime.Anna Lesko, siluetă de invidiat la 43 de ani!

Cântăreața a dezvăluit care este dieta ei de detoxifiere

Este vorba despre o dietă de detoxifiere a ficatului, care curăță bine organismului și are efecte benefice în procesul de slăbire.

„O dietă de detoxifiere a ficatului, care durează între 5 şi 10 zile. Se prepară din piper Cayenne, 2 linguri de miere, dar să fie naturală, 2 linguri de lămâie şi cât suporţi de la organism piper. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă.

7-8 pahare pe zi sunt suficiente. Am făcut-o de patru ori. Ori de câte ori simţi nevoia de mâncare, bei un pahar din ăsta. Se detoxifiază ficatul foarte bine. Dacă vrei, mai şi slăbeşti…”, a explicat Anna Lesko.

Ce alimente consumă vedeta

După despărțirea de tatăl copilului ei, Anna Lesko a fost extrem de discretă în privința planului amoros și a evitat să se mai afișeze în compania altui bărbat. Cu toate acestea, cântăreața a recunoscut că iubește din nou, însă nu dorește deocamdată să dezvăluie identitatea acestuia.

La vârsta de 43 de ani, Anna Lesko arată spectaculos și se menține în formă. Artista a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a mărturisit cântăreața.

Adauga un comentariu