Actualitate

Antena 1, lovită de COVID-19! Alte nouă cazuri au fost confirmate

Publicat: 21 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Antena 1 lovită de COVID-19 Alte nouă cazuri au fost confirmate
Antena 1, lovită de COVID-19! Alte nouă cazuri au fost confirmate

Antena 1, lovită de COVID-19! Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a anunţat că la postul Antena 1 au fost înregistrate 9 cazuri confirmate de coronavirus.

Vestea vine în contextul în care cu doar o zi în urmă, cântăreţul Marcel Pavel, colaborator frecvent la Antene, fusese confirmat ca infectat cu noul coronavirus şi internat la Institutul „Matei Balş”.

Cum Marcel Pavel participa la filmările din cadrul unui show de la postul citat, toate persoanele venite în contact cu el au fost testate pentru Covid-19.

Rezultatul a fost că nouă persoane aveau să fie confirmate ca infectate cu noul coronavirus. Totodată, filmările la emisiunea respectivă au fost deocamdată sistate.

Antena 1, lovită de COVID-19: Mesajul transmis de Mihai Gâdea

„Ştirea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie şi nu s-a înţeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să ştie despre ce e vorba. A fost la medic şi nu şi-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecţia în ceea ce-l priveşte – ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus […]

Cert este că a fost testat şi, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacţii sunt testate şi alte persoane. […] Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toţi cei din echipă. Cu toate astea, infecţia s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a afirmat Mihai Gâdea.

În seara zilei de 17 iunie, artistul Marcel Pavel a fost transportat de urgenţă la „Matei Balş cu izoletă, după ce a fost confirmat ca infectat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel, testat pozitiv

Marcel Pavel crezuse iniţial că e vorba de o răceală luată în timpul filmărilor, dar rezultatul testelor pentru Covid-19 avea să fie pozitiv.

Marcel Pavel a făcut noi declarații de pe patul de spital după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acuzat că ar fi fost plătit să se infecteze cu virusul chinezesc, Marcel Pavel a transmis un mesaj dur la adresa cârcotașilor în care precizează că nu e de glumit cu boala.

”Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea.

Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot! Eu sunt un om cu coloană vertebrală, nu aș accepta niciodată așa ceva. Sunt un om puternic și vreau să trec peste momentele acestea. Este o boală cumplită, aici mă refer la dubla mea pneumonie. Eu nu am făcut din cauza virusului această boală, am făcut-o după un șoc termic. Medicii îmi spun să am răbdare, să urmez tratamentul întocmai, și cel injectabil, și cel administrat oral”, a declarat Marcel Pavel.

Au fost testate și izolate persoanele care au avut un contact direct

După cazurile vedetelor care cu contractat virusul, conducerea Antena 1 a venit cu precizări despre ancheta epidemiologică în curs.

„Filmările pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!` sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru `Te cunosc de undeva!` urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

Adauga un comentariu