Stiri medicale

Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus

Publicat: 12 aug. 2020
antonio-banderas
Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus

Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus. Antonio Banderas a dat rezultate pozitive pentru coronavirus la Malaga, chiar de ziua de nastere, la 60 de ani de naștere.

Banderas, cunoscut pentru rolurile sale din Desperado și The Mask of Zorro, și-a anunțat diagnosticul pe social media și a dezvăluit că se confruntă cu simptome de oboseală.

Actorul a sărbătorit alaturi de iubita sa Nicole Kimpel și a împărtășit fotografii, inclusiv un tort mare pe pagina sa de Instagram.

Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus

Spania este în prezent cea mai lovită națiune din Europa de Covid-19, mulți dintre vecinii săi, inclusiv Italia, Germania și Marea Britanie, recomandând să nu călătorească acolo, potrivit dailymail.co.uk.

Și Malaga este una dintre regiunile spaniole care continuă să fie cel mai grav afectat de coronavirus, înregistrând peste 800 de cazuri noi pe zi săptămâna trecută, iar măștile de față sunt obligatorii în spațiile publice în interior și în aer liber.

Banderas i-a asigurat pe fani că se așteaptă să se recupereze integral în scurt timp. Actorul originar din Madrid a postat online: „Mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei”.

Banderas a spus că este „încrezător că mă voi recupera cât mai curând” din „procesul infecțios pe care îl sufer și care afectează atât de mulți oameni de pe planetă”. Actorul a adăugat că își va petrece timpul în mod izolat, concentrându-se pe citit, scris și odihnit.

Adauga un comentariu