Sport

Antrenorul Dorinel Munteanu a transmis un mesaj virulent după ce s-a despărțit de CSM Reșița

Publicat: 03 iun. 2020
Antrenorul Dorinel Munteanu s-a despărțit luna trecută de CSM Reșița după ce conducătorii clubului din Liga a II-a au anunțat printr-un comunicat că nu-i vor mai prelungi contractul antrenorului în vârstă de 52 de ani.
Antrenorul Dorinel Munteanu s-a despărțit luna trecută de CSM Reșița.

Antrenorul Dorinel Munteanu a transmis, la Radio Reșița, că e dezamăgit de faptul că în comunicatul publicat de club s-ar fi avansat informația potrivit căreia el ar fi cerut o mărire de salariu.

Antrenorul Dorinel Munteanu s-a despărțit luna trecută de CSM Reșița după ce conducătorii clubului din Liga a II-a au anunțat printr-un comunicat că nu-i vor mai prelungi contractul antrenorului în vârstă de 52 de ani.
Liderul selecțiilor în naționala României a transmis, la Radio Reșița, că e dezamăgit de faptul că în comunicatul publicat de club s-ar fi avansat informația potrivit căreia el ar fi cerut o mărire de salariu.

Ce l-ar fi deranjat pe Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu consideră că nu a fost tratat cu respect de oficialii clubului reșițean.

„Mă deranjează foarte mult. El (n.r. – președintele Cristi Bobar) știe ce am discutat, care a fost ultima discuție, după ce am vorbit în trei, și cu primarul orașului (n.r.- Ioan Popa). Sub nicio formă nu s-a pus problema salariului sau a părții financiare.  Mai mult decât atât, dacă are personalitate, să-mi fi reproșat ceea ce nu am făcut eu la echipă, adică ce am realizat după perioada de iarnă.
Era mult mai credibil să spună aceste lucruri, pentru că, dacă n-a fost mulțumit de rezultatele din ultimele cinci etape, vreau să anunț toți iubitorii echipei și susținătorii mei, care mă susțin și au încredere în mine, că eu am preluat atunci o echipă care, după perioada de iarnă, a fost total schimbată.
și el știe foarte bine aceste lucruri”, a tunat fostul campion cu Oțelul Galați.

Dorinel Munteanu: „Sunt foarte dezamăgit”

După 24 de etape scurse din acest sezon, Reșița a terminat pe poziția a 15-a, ultima care asigura în mod normal menținerea în Liga 2, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are și formația de sub ea, Concordia Chiajna.

„M-a deranjat foarte mult. Nu sunt ofticat, dar sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat, fiindcă toate discuțiile, până la discuția în trei, cu domnul primar, și, după aceea, cu președintele clubului, au fost pozitive. Am avut în gând să creez o echipă puternică, ceea ce am și făcut după pregătirea de iarnă. Am adus jucători care am considerat eu că se potrivesc și am vrut să duc echipa să nu retrogradăm anul acesta, deși a venit pandemia și ne-a ajutat anumite salturi”, a spus Dorinel Munteanu.

Adauga un comentariu