Prima pagină » Local » Anunț important pentru suporterii echipei Politehnica Iași. Fanii sunt așteptați la stadion pentru a se pregăti pentru următorul sezon de Superligă – FOTO

Anunț important pentru suporterii echipei Politehnica Iași. Fanii sunt așteptați la stadion pentru a se pregăti pentru următorul sezon de Superligă – FOTO

29 mai 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan, în Local

Suporterii Politehnicii Iași sunt așteptați la stadion pentru a își cumpăra noile abonamente pentru sezonul următor de Superligă. Cei care și-au mai achiziționat în trecut vor avea reducere de 10 la sută

Clubul se pregătește deja pentru următorul sezon și a scos la vânzare abonamentele. Prețurile diferă în funcție de locul din stadion. Sute de suporteri sunt alături de echipă de peste 15 ani, cumpărând legitimații în fiecare sezon. Pe 6 iunie 2024, echipa se va reuni oficial sub comanda tehnicianului portughez Tony da Silva.

Suporterii de la Poli Iași sunt așteptați la stadion

Deși abia s-a terminat campionatul, pe data de 13 iulie 2024, va începe un nou sezon de Superligă. Politehnica Iași va continua în prima ligă, după ce a reușit să se salveze miraculos în ultimele două etape. Staff-ul tehnic și jucătorii sunt plecați în aceste momente în vacanță, iar pe 6 iunie vor reveni la Iași. Antrenorul Tony da Silva și-a prelungit înțelegerea cu clubul pentru încă un sezon, după ce a reușit să-și atingă obiectivul. În ceea ce privește prețurile pentru biletele la meciurile de acasă, pentru peluză vor fi 20 de lei, iar la tribună – 30 de lei.

„Prețurile abonamentelor pentru  noul sezon sunt următoarele: 200 lei – Peluza A; 300 de lei Tribuna B; 300 de lei Tribuna A, Sectoarele A1-A3 și A9-A11; 500 de lei Tribuna A, Sectoarele OA, OB, A4 și A8; 1000 de lei Tribuna O; 3.000 de lei Tribuna O Fotolii. Vor fi eliberate și abonamente gratuite pentru mai multe categorii de persoane, pe baza cererilor și a documentelor oficiale emise de instituțiile competente: sportivi medaliați la competiții, originari din județul Iași sau legitimați la cluburi sportive ieșene (inclusiv cei care și-au încheiat cariera); elevi din județul Iași cu rezultate notabile la olimpiade internaționale; elevi cu nota finală 10 la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a și Bacalaureat în anul 2024; persoanele cu dizabilități; veterani de război și cetățeni de onoare ai municipiului Iași”, a transmis clubul.

Fanii sunt alături de echipă

Deși echipa a trecut prin mai multe momente de cumpănă în ultimii ani, unii suporteri au rămas alături de club și au continuat să vină la stadion. Sunt fani care cumpără abonamente la meciurile de acasă de peste 15 ani.

„Sezonul trecut, au fost vândute 2.600 de abonamente. Acestea sunt împărțite, sunt suporteri care preferă o anumită tribună. Sunt oameni care își refac abonamentele de ani de zile, sunt chiar care vin de peste 15 ani la stadion, astfel că beneficiază și de o reducere. Unii preferă să-și păstreze locul în tribună de la sezon la sezon. Deja au fost puse în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor și îi așteptăm pe fani să se prezinte pentru a cumpăra legitimațiile”, au precizat oficialii clubului Politehnica Iași.

Suporterii de la Poli Iași deja au început să apară la stadion pentru a își cumpăra abonamentele pentru următorul sezon.

Comentarii
  • Deci nu revine Politehnica Iași? Cu siglă și palmares? Nu se merita. Si stadionul trebuie modernizat sa fie ca Lia Manoliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *