National

Anunțul de angajare al unui tânăr din Botoșani a devenit viral: „Caut de lucru ca bati-gard. Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani”

Publicat: 11 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Anunțul de angajare al unui tânăr din Botoșani a devenit viral Caut de lucru ca bati-gard. Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani
Anunțul de angajare al unui tânăr din Botoșani a devenit viral

Un tânăr de 22 de ani a decis că este momentul să se angajeze și a postat pe un site de vânzări „oferta” pe care o are. Mesajul acestuia este unul comic, are multe greșeli de exprimare și de scriere, însă a devenit foarte rapid viral pe rețelele de socializare.

Anunțurile de angajare de pe internet pot stârni amuzamentul de multe ori. Greșelile pe care le fac cei care le postează, ofertele lor sau calitățile pe care le prezintă stârnesc umorul oamenilor care ajung să citească anunțurilor. Așa s-a întâmplat și cu tânărul de 22 de ani care vrea să devină bodyguard.

Tânărul de 22 de ani vrea să devină „bati-gard” în Botoșani

Tânărul de 22 de ani din Botoșani a căutat o metodă de a-și câștiga pâinea și a încercat să își caute un loc de muncă. Cu mult curaj, acesta și-a pus cuvintele în ordine și a postat un anunț pe un site pentru vânzări cu ce poate el să ofere.

Acesta a scris că știe karate și că a fost bătut doar de trei ori până la vârsta sa și a spus că se visează bodyguard.

„Caut de lucru ca batigard în Botoșani și pe lângă aproape. Știut să fac carate, știu să bat, nu a luat bătaie decât de trei ori până la 22 de ani. Vă rog să mă sunați. Cer și ofer seriozitate”, este anunțul postat de tânăr.

Cât cere botosăneanul „bati-gard” pentru serviciile sale

După cum se vede în anunț, tânărul ar vrea chiar 100 de lei pentru a fi bodyguard. Nu a precizat pe ce interval de timp, așa că se poate presupune că ar vrea să fie plătit cu ziua. Suma nu este mare, dar felul în care a scris anunțul a stârnit imediat râsul cititorilor. Internauții nu l-au iertat așa ușor și l-au făcut viral, amuzându-se pe seama inocenței sale.

Comentarii
Adauga un comentariu