Prima pagină » Local » Apel umanitar pentru doi bătrâni din comuna Șipote. Le-a ars toată agoniseala de o viață

Apel umanitar pentru doi bătrâni din comuna Șipote. Le-a ars toată agoniseala de o viață

20 mai 2024, 16:17, 2 ,
BZI.ro, în Local

O familie din Chișcăreni, comuna Șipote, a rămas fără agoniseala de-o viață, după ce un incendiu puternic le-a mistuit casa vineri, 17 mai. Imobilul s-a făcut scrum, iar familia a rămas pe drumuri. Acum, are nevoie de ajutor pentru reconstruirea casei.

Bătrâna, în vârstă de 73 ani, este internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, după ce a suferit un șoc emoțional foarte mare văzându-și cum arde toată casa din temelii, odată cu agoniseala de o viață.

„Hristos a Înviat, dragi locuitori!

Pe lângă toate necazurile pe care le-au avut de-a lungul anilor și problemele de sănătate grave pe care le au, acești doi bătrâni din satul Chișcăreni au mai avut parte de un necaz care i-a lăsat fără adăpost. Un incendiu devastator a cuprins întreaga locuință, arzând absolut tot, iar acest lucru se poate vedea și în fotografii.

Apelăm la bunăvoința voastră, a tuturor, iar cine poate ajuta cu orice: bănuți, alimente, haine, materiale de construcție, toate sunt binevenite, chiar și un gând bun i-ar ajuta să treacă peste această cumpănă.

Este vorba despre Familia Bunduc, bătrânii fiind Ioan și Aurica. Haideți să le întindem o mână de ajutor, căci Dumnezeu ne va răsplăti!

Pentru orice sprijin pe care îl puteți acorda familiei, puteți suna la numărul de telefon 0724752116– Dinu Bunduc, băiatul domnului Ioan și la numărul 0747594401, în cazul în care fiul domnului nu este disponibil înt-un anumit moment, de acolo veți fi îndrumați mai departe sau puteți merge personal.

Vă mulțumim în numele familiei!”, este precizat în postarea de pe rețelele sociale.

Comentarii
  • Eu zic sa incepem cu o anchetă. De ce pompierii din SIpote au ajuns așa tirziu la incendiu.

  • Domnu Dinu nu va intrebati de ce pompierii au ajuns asa tirziu. Ce preocupari aveau , pentru asta isi primesc ore suplimentare. Esti slab daca o lasi asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *