Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Aplica aceasta masca cu bicarbonat de sodiu si lamaie daca ai puncte negre: va face minuni
Aplica aceasta masca cu bicarbonat de sodiu si lamaie daca ai puncte negre: va face minuni

Aplica aceasta masca cu bicarbonat de sodiu si lamaie daca ai puncte negre: va face minuni

30 mart. 2021, 17:33,
BZI.ro, în Sanatate

Produsul preferat al gospodinelor este fără îndoială bicarbonatul de sodiu. Astăzi vom demonstra încă o dată că această pulbere este incredibilă! Bicarbonatul de sodiu excelent este minunat pentru curățarea casei, pentru gătit, tratamente corporale și de înfrumusețare.

Rețeta pe care o oferim este cea mai bună mască pe care o puteți încerca! Iar ingredientul său principal, desigur, este bicarbonatul de sodiu! Această mască incredibilă va face minuni pentru pielea ta, ajutându-te să scapi de puncte negre, acnee, pungil de sub ochi și cearcăne.

Cea mai bună rețetă de mască de față

Ingrediente

2 linguri de bicarbonat de sodiu
2 picături de ulei esențial de arbore de ceai
1/2 lamaie stoarsa

Bicarbonatul de sodiu conferă acestei măști proprietăți incredibile, deoarece va exfolia pielea și vă va ajuta să scăpați de celulele moarte ale pielii și de toate depunerile inutile de pe față.

Uleiul esențial de arbore de ceai va fi cel mai bun aliat al tău în lupta împotriva cosurilor și acneei. Sucul de lămâie vă va ajuta să ștergeți orice cicatrici lasate de cosuri sau pete de soare.

Pregătire

Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați-le până obțineți consistența dorită. Apoi aplicați pe față, lăsați să acționeze 3 minute (prima dată) și 10 minute în săptămâna următoare. Folosiți apă rece pentru clatire.

Poate fi necesar să adăugați puțină apă in mască dacă aveți pielea sensibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *