Actualitate

Aplicația COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare impusă sau carantină este finalizată

Publicat: 09 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aplicația COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare impusă sau carantină este finalizată

PSD dă o „veste bună” în plină criză. Aplicația COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare impusă sau carantină este finalizată, anunță partidul condus de Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

„O veste bună! Aplicația COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare impusă sau carantină este finalizată! Colegul nostru Alexandru Petrescu, în colaborare cu un grup de specialiști din sectorul românesc de securitate cibernetică, au pus-o la punct și sunt gata să o ofere cu titlu GRATUIT instituțiilor statului român.

Aplicația este în acest moment în stadiu de test. Instrumentul digital va deveni pe deplin disponibil și operațional după predarea și implementarea codului sursă de către structurile guvernamentale (MAI – Poliție, Poliție locală, Jandarmerie, MAPN, precum și structuri ale administrației locale).

Instrumentele digitale “smart quarantine” sunt deja utilizate cu succes de către guvernele europene, precum cele din Polonia și Cehia și pot permite o relaxare controlată a restricțiilor și o repornire graduală a activității economice”, este postarea PSD.

Adauga un comentariu