Actualitate

APP prin liderul Codrin Ştefănescu îi invită pe cetăţeni să fie ei cei care îşi decid viitorul: „Ieșiți masiv la vot!” – VIDEO

Publicat: 06 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
APP prin liderul Codrin Ştefănescu îi invită pe cetăţeni să fie ei cei care îşi decid viitorul Ieșiți masiv la vot - VIDEO
Codrin Ștefănescu a făcut un apel la toți românii cu drept de vot

Codrin Ștefănescu a făcut un apel marți, 6 septembrie 2022, la BZI LIVE. Secretarul general al Alianței Pentru Patrie a transmis faptul că românii pentru a-și salva țara trebuie să iasă într-un număr mare la vot. De asemenea, politicianul îi îndeamnă pe cetățeni să candideze și să se implice prin intermediul APP.

„Toţi ne cer să facem ceva acum. Românii aşteaptă o schimbare, ceva concret, astăzi. Eu le spun clar că nu vor fi veşti bune. Noi din APP nu putem face nimic, ci doar să întârziem nişte reglementări şi hotărâri. Atacăm în Parlament şi în instanţă. Nu putem schimba major până nu vom avea 173 de senatori şi deputaţi. Sunt români care mă întreabă ce face APP în viitor, el face tot ceea ce vreţi voi să facă”, a transmis Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

Codrin Ștefănescu îi îndeamnă pe români să iasă la vot

Codrin Ștefănescu a făcut un apel în timpul emisiunii BZI LIVE și le-a transmis românilor să iasă la vot, să candideze pe orice funcție prin intermediul Alianței Pentru Patrie. De asemenea, secretarul general al APP afirmă că doar prin mobilizare se mai poate schimba ceva.

„Implicaţi-vă şi candidaţi, românii obişnuiţi, indiferent de meserie. Avem nevoie de toţi românii. Fiţi activi şi candidaţi pentru poporul român. Avem nevoie de o clasă politică din partea voastră. Dacă staţi în casă pe Facebook şi criticaţi şi înjuraţi Guvernul nu vom rezolva nimic. Întăriţi rândurile. Lista APP este deschisă pentru voi. Vrei să schimbi ceva în propria ta localitate, vorbeşte, fii activ în spaţiul online şi spune-le că este o distrugere a României pas cu pas. Ia poziţie zilnic. Poţi schimba lucrurile la tine în localitate. Mergem pe un drum foarte clar, fără ieşire”, a menționat secretarul general al APP, la BZI LIVE.

Secretarul general al APP: „Toată suflarea româneascp trebuie să se implice”

Secretarul general al APP afirmă cu vehemență că indiferența și neimplicarea vor conduce la un dezastru mult mai mare decât cel din prezent. De asemenea, coaliția de guvernare militează în aceste momente pentru un popor fără reacție.

„Vă spun cinstit, acum să-i schimbăm nu avem cum. În fiecare zi am atacat documente în instanţă. Vom întârzia doar. Dacă vreţi să schimbăm ceva, toată suflarea românească trebuie să se implice. Huo-ul de ieri al politrucilor este un semn, dar lor nu le pasa. Totul este politizat, pe algoritm. Unii sunt profesori buni, dar sunt obligaţi să asculte de nişte decizii luate la vârf care sunt anti profesor, anti elev. Ei nu au ce să facă. Aşa ceva pe vremea lui Ceauşescu nu se întâmplă. Ştiam că avem uniforma de la stat, manualele sunt aceleaşi, aceleaşi materii. Lucrurile au luat-o razna total. Nu mai daţi vina pe noi toţi, nu suntem noi toţi de vină. Ţară este dată în fiecare zi şi este o bătaie de joc.

La iarnă o să fie din ce în ce mai rău. Ei asta aşteaptă să fim un popor fără reacţie. Dacă manipularea lor ne intra în cap să stăm acasă şi să iasă cine vor ei, vom deveni pulbere. Romanii trebuie să iasă masiv la vot, să rezolvăm problema. Votaţi-vă pe voi înşivă, promovaţi-vă oamenii dintre voi şi să schimbăm ceva. Vrem să ne recuperăm ţară şi viitorul copiilor noştri. Copiii vor avea o soartă de nimic, vor mânca gândaci. Nu le poţi să le spui copiilor că avem toate resursele, dar Guvernul ne obliga să n-avem nimic. Dar pe noi ne întreabă ce nevoi avem? Avem o conducere subordonată acestor interese străine. Guvernanţii au misiuni foarte clare”, a ținut să mai adauge Codrin Ștefănescu.

Așadar, Codrin Ștefănescu a îndemnat toți românii să iasă la vot în anul 2024, pentru că doar prin acest gest vom salva țara.

Adauga un comentariu