WoW!

Aprilie va fi despre schimbare! Cu surprize karmice intense vine această lună

Publicat: 01 apr. 2020

Atât la nivel social cât și la nivel personal, putem avea parte de dezvăluirea unor acte majore de corupție, de destabilizarea unor sisteme sociale, de restructurări sociale ori ale unor instituții, de căderea unor lideri și apariția altora noi. Având în vedere că în Capricorn se găsește în continuare și Nodul Sud, este foarte probabil ca unii să se agațe de trecut, să dorească să meargă înainte din inerție, pe o cale distructivă.

Persoanele care au ajuns în anumite funcții sau pe anumite posturi fără să aibă competențele necesare, ar putea avea acum probleme și dificultăți. În schimb, cei care sunt motivați de principii înalte, competenți și perseverenți, se bucură de oportunități noi, de respect, de șanse de a progresa socio-profesional și de recunoașterea meritelor.

Cuvântul de ordine al lunii aprilie 2020 ar putea fi reformă. Și nu orice fel de reformă, ci una radicală, menită să smulgă răul din rădăcină. Luptele pentru putere se pot intensifica și pot să izbucnească tot felul de crize.

Aprilie va fi despre schimbare! Cu surprize karmice intense vine această lună

Chiar și situația generată de coronavirus poate avea rolul de a ne arăta slăbiciunea unor sisteme pe care ne bazăm, fie că e vorba de sistemul de sănătate (la nivel local sau mondial), sau de competența autorităților de a gestiona situații care ne pot pune viața în pericol.

Pentru că Jupiter este asociat cu călătoriile și cu străinătatea, rămâne de văzut care va fi impactul epidemiei de coronavirus asupra turismului mondial și poate chiar asupra imigrației.

Nu putem exclude ca sub aceste influențe astrale să se nască o nouă ordine mondială, noi forme de organizare socială, legi noi. Energia Capricornului poate fi folosită cu succes pentru a construi și pentru a pune bazele unor proiecte personale și sociale pe termen lung. Ambițiile se amplifică, dar crește și capacitatea noastră de a le realiza. Cheia reușitei o reprezintă corectitudinea, moralitatea, legalitatea, urmărirea și respectarea adevărului. Multe iluzii se pot spulbera, multe convingeri se pot schimba radical, tocmai pentru a putea să ne bucurăm de noi începuturi sănătoase.

Aprilie va fi despre schimbare! Cu surprize karmice intense vine această lună

Eastrolog.ro semnalează, însă, că nimic nu se face peste noapte și că schimbările pot fi extrem de dificile, lente, cu recăderi pe șine mai vechi, cu zbateri violente ale unor structuri și obiceiuri vechi.

Un alt domeniu sensibil, dar cu mare potențial de schimbare, este cel financiar. Este posibil să apară schimbări legislative și de politici fiscale și nu este exclus să fie nevoie de reduceri, tăieri, diminuări, înainte de a putea vedea creștere și progres economic. De aceea, în plan personal ar fi bine ca fiecare dintre noi să dea dovadă de chibzuință în gestionarea resurselor, a datoriilor ori a investițiilor planificate. Ne putem confrunta cu constrângeri economice, cu înăsprirea unor politici fiscale ori cu crize legate de sistemul bancar, totul pe fondul unor schimbări absolut necesare, stringente. Pot ieși la lumină practici ilegale ori imorale de tot soiul, care vor stârni revolta populară.

În Romania am putea avea parte de tot felul de probleme sau chiar de evenimente șocante legate de Parlament, de alianțele politice, de activitatea partidelor, de formarea unor alianțe sau de spulberarea acestora etc. Dar nu putem exclude nici problemele legate de sănătatea publică. Până la reforme și prosperitate e cale lungă, iar primele semne și direcții clare în acest sens ar putea să apară abia din noiembrie.

Aprilie va fi despre schimbare! Cu surprize karmice intense vine această lună

Astfel, putem concluziona că înainte de a progresa – atât la nivel personal, cât și profesional – trebuie să ne confruntăm cu latura întunecată a unor sisteme sociale ori politice, a unor relații ori a unor sectoare anume din viața noastră etc.

În ceea ce privește tranzitele planetelor rapide, Mercur traversează fulgerător Berbecul, între 11 și 27 aprilie. Acest tranzit rapid sugerează o predispoziție spre impulsivitate mentală și spre idei insuficient gândite, dar pe care ne cam repezim să le punem în practică. Trecerea lui Mercur prin Berbec este aducătoare de grabă la vorbă, de nerăbdare și poate chiar de o predispoziție spre iritare și beligeranță.

Aspectele tensionate pe care Mercur le formează cu Jupiter și Pluton, între 24 și 26 aprilie, sugerează conflicte, aroganță, senzația de constrângere și nevoia de a ne impune punctele de vedere. Lipsa de atenție ar putea fi unul dintre dușmanii noștri importanți, care ne conduce spre greșeli și gafe regretabile. De asemenea, eastrolog.ro recomandă evitarea extremismului în gândire, pentru că acesta nu va face decât să declanșeze opoziția celorlalți.

În aceste condiții, eventualele negocieri, discuții importante sau examene ar trebui programate pentru prima decadă a lunii aprilie, când Mercur se află în Pești și este în relații armonioase cu Jupiter, Pluton și Saturn.

Aprilie va fi despre schimbare! Cu surprize karmice intense vine această lună

Marte se află în Vărsător de la 30 martie, iar Venus intră în Gemeni la 3 aprilie, ceea ce înseamnă că viața sentimentală este mai puțin pasională în luna aprilie 2020. Atracțiile sunt mai mult intelectuale, ne atrage mai degrabă o glumă inteligentă sau o persoană cu care putem vorbi verzi și uscate, relaxat. Preferăm o atmosferă prietenească și relațiile platonice sau cele ieșite din comun, cu un aer de nonconformism. În cuplurile deja formate, e nevoie de spațiu și de libertate, iar posesivitatea este sancționată și poate conduce chiar la despărțiri. Comunicarea este cheia rezolvării tuturor problemelor sau neînțelegerilor.

Aceste tranzite ale lui Marte și Venus sunt foarte bune pentru cei care se află în căutarea iubirii dar nu se grăbesc să intre într-o relație care presupune obligații. Pe de altă parte, în relațiile mai vechi, poate mai tensionate, se creează condiții pentru discuții raționale, detașate, obiective și pentru abordări mai optimiste, mai relaxate.

Soarele întră în Taur la 19 aprilie, iar Mercur la 27 aprilie. Aici, Soarele și Mercur se întâlnesc cu Uranus în intervalul 25-27 și în data de 30. Aceste aspecte sugerează o inventivitate practică ieșită din comun și capacitatea de a descoperi soluții simple și neașteptate pentru probleme complicate.

Pe tot parcursul lunii aprilie 2020, eastrolog.ro recomandă prudență în manevrarea aparatelor, a mașinilor și utilajelor de orice fel și în toate activitățile care au legătură cu electricitatea.
Adauga un comentariu