Cancan

Aproape totul despre Ariana Grande: înălțime, greutate, data nașterii și zodie

Publicat: 26 feb. 2021
Ariana Grande înălțime
Îndrăgita vedetă Ariana Grande are un succes fenomenal în rândul adolescenților și nu numai

Probabil nu există persoană care să nu fi auzit de Ariana Grande, o artistă mereu la înălțime chiar dacă este o persoană scundă. Este idolul adolescenților din întreaga lume și a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. Însă, chiar dacă datele ei biografice sunt cunoscute de toată lumea, există destule informații mai puțin cunoscute despre ea.

Pe numele ei real Ariana Grande-Butera, vedeta s-a născut și a crescut în Boca Raton – Florida. Ariana este copilul cel mai mic al lui Edward Butera, un designer grafic, și Joan Grande. Artista mai are un frate mai mare, Frankie, care este actor și dansator. Însă, chiar dacă a văzut lumina zilei în America, Ariana este de origine italiană („jumătate siciliană, jumătate abruzzesă”). Fără doar și poate, Ariana Grande este unul dintre cei mai urmăriți și ascultați artiști ai planetei. Drept dovadă, numai pe Instagram are peste 223 de milioane de urmăritori, fiind pe locul doi, după Cristiano Ronaldo.

Ariana Grande înălțime

După cum aminteam mai sus, îndrăgita vedetă nu are o înălțime cu mult sub medie. Însă aceasta nu a împiedicat-o să apară în celebrul show Victoria’s Secret din 2014. Așadar, Ariana Grande măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 1,53 m. Vorbim astfel de o înălțime la care artista are nevoie, pe scenă, de anumite „accesorii” cu ajutorul cărora să crească în ochii tuturor. Nici nu e de mirare că de cele mai multe ori, Ariana poartă pantofi cu tocuri de 12 centimetri cu care se descurcă onorabil chiar și atunci când dansează.

Ariana Grande greutate

La înălțimea pe care o are, și greutatea ei este pe măsură. În prezent, Ariana Grande cântărește undeva la 47-48 de kilograme. Și totuși, la un moment dat, vedeta cântărea chiar 55 de kilograme, fapt care i-a afectat oarecum imaginea. Însă la această stabilizare a greutății ei a contribuit din plin trecerea la stilul de viață vegan dar și dieta cu mere pe care o ține frecvent. Aceasta se întâmpla în 2013, când Ariana Grande anunța cu mândrie că renunță la toate lactatele și produsele din carne. Totodată, artista a mărturisit schimbarea stilului de viață a fost atât pentru sănătatea ei, cât și pentru bunăstarea animalelor.

„Îmi plac animalele mai mult decât iubesc majoritatea oamenilor, nu glumesc. Cred cu desăvârșire că o dietă alimentară bazată complet de plante poate extinde durata de viață și poate face o persoană mai fericită.”

Ariana Grande – data nașterii

Așa cum aminteam, artista de origine italiană s-a născut pe tărâm american, acest lucru petrecându-se cu mai bine de 27 de ani în urmă. Astfel, Ariana Grande s-a născut la data de 26 iunie 1993, ea fiind în zodia Rac. Și ținând cont de firea ei, putem spune că zodia o caracterizează perfect.

Ce alte particularități mai are Ariana Grande

Îi place foarte mult să călătorească pe bicicletă și este o maree amatoare de drumeții. Numele ei vine de la prințesa Oriana din desenul animat „Felix the cat”. Și totuși, Ariana Grande iubește la nebunie câinii, având nu mai puțin de 9. Odată, și-a fracturat trei degete de la picioare când a alunecat pe urina lăsată de unul dintre câini săi la un party.

De asemenea, Ariana Grande a renunţat la religia sa catolică după declaraţia Papei Benedict, care a spus la un moment dat că homosexualii şi femeile care muncesc sunt „păcătoşi”. De numele artistei se leagă și un eveniment tragic. În 2017, la data de 22 mai, Ariana Grande concerta la Manchester Arena, cea mai mare sală de spectacole acoperită din Europa. La sfârșitul spectacolului, un kamikaze s-a aruncat în aer detonând o bombă improvizată. Au murit atunci 22 de persoane și au fost rănite alte 59. Dincolo de toate acestea, Ariana Grande va rămâne mereu o vedetă la înălțime…

Comentarii
Adauga un comentariu