Bursa Barfelor

Arăgăzel Pompa, iertat de pseudo-gabori, după ce a parcat ca un jmecher! A uitat că nu mai e șăf pe la cejău!

Publicat: 08 dec. 2020

Babetele bârfitoare încep în forță ediția de astăzi, cu una nouă despre același vechi Arăgăzel Pompa. Serile trecute, mai exact în ziua alegerilor, Arăgăzel a mers cu mașina pe lângă cejău, vrând, probabil, să ajungă la sediul partidoiului. Numai că, în loc să lase mașina ca omu’, Pompa a tuflit-o în mijlocul drumului, pe lângă sediul cejăului, adicătelea prin preajma casei cu pătrate. A oprit mașina tacticos și a vrut să coboare, fără a vedea că, în spatele lui, erau doi pseudo-gabori, iar unul dintre ei venea val-vârtej spre el! Când a coborât, pseudo-gaborul s-a mai calmat, dar i-a atras, totuși, atenția lui Pompa că a parcat aiurea.

În loc să-și mute hârbul din drum, Arăgăzel, îmbracat într-o ie moștenită, s-a rugat de comunitar să îl lase în pace, că nu stă decât câteva minuțele pe la partidoi. Până la urmă, comunitarul a bătut în retragere, iar Arăgăzel și-a văzut de drum și nu s-a întors la mașină mai bine de juma’ de oră! Acu’, babetele bârfitoare se întreabă: „Dacă ar fi fost altul în locul lui Pompa, mai scăpa basma curată din mâinile comunitarului?!”

 

 

Comentarii
  • Dacă nu era Aragazel băiatul cu bac de la comunitara îl amenda! Doar Aragazel este o valoare din cap pina în picioare, nu?

Adauga un comentariu