Cancan

Are cont de OnlyFans Mariana de la Puterea Dragostei? Ce a declarat vedeta cu privire la Cristi Comăneci

Publicat: 16 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Are cont de OnlyFans Mariana de la Puterea Dragostei Ce a declarat vedeta cu privire la Cristi Comăneci
Mariana de la Puterea Dragostei a fost concurentă în sezonul cu numărul trei al emisiunii

Mai mulți urmăritori au tot întrebat-o pe Mariana de la Puterea Dragostei dacă are cont de OnlyFans. Fiind o femeie foarte frumoasă, aceasta a atras privirile tututor bărbaților pe rețelele de socializare. Aceasta are un corp de invidiat, motiv pentru care mulți bărbați o curtează.

De curând, vedeta a fost pusă față în față cu fostul său iubit. În cadrul interviului, cei doi și-au adresat câteva replici acide. Un alt cuplu ce s-a decis să meargă pe drumuri separate este și cel format din Simina Loica și Alex Zănoagă.

Are cont de OnlyFans Mariana de la Puterea Dragostei?

Mariana de la Puterea Dragostei a fost concurentă în sezonul cu numărul trei al emisiunii. Aceasta este în vârstă de 28 ani și este din Republica Moldova. Vedeta s-a mutat cu mulți ani în urmă în București. Tânăra are un corp de invidiat și era râvnită de mulți bărbați înainte de a deveni celebră. Mariana Danilenco adoră să pozeze și postează cu fiecare ocazie pe care o are fotografii în costum de baie. Aceasta primește multiple aprecieri la fiecare poză pe care o postează. 

Fotografiile pe care alege să le publice sunt extrem de senzuale și au pus pe jar imaginația bărbaților. De curând, vedeta a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Frumoasa șatenă a fost întrebată dacă are cont de OnlyFans. Mariana de la Puterea Dragostei a precizat că nu face și că nu știe exact ce este pe acel site. Mai mult de atât, când a fost întrebată ce preț va avea abonamentul său pe platforma destinată adulților, fosta concurentă a declarat că va alege cel mai mare preț.

Pe lângă pasiunea pentru costumele de baie, de pe pagina de Instagram se poate observa că vedetei îi face plăcere să poarte și multe corsete. Pe profilul acesteia se regăsesc foarte multe fotografii cu diferite modele.

Mariana Danilenco, depre Cristi Comăneci: „Nu am de ce să îl iert”

Puși față în față în cadrul unui interviu, Mariana Danilenco și Cristi Comăneci au vorbit pentru prima dată despre despărțirea lor. De când și-au spus adio, cei doi nu au mai fost văzuți împreună în nici o emisiuni. Mai mult de atât, foștii parteneri și-au aruncat și câteva replici acide unul altuia. Cu toate că nimeni nu se aștepta la acest lucru, frumoasa șatenă a declarat că nu a avut sentimente pentru fostul iubit. De asemenea, bărbatul a recunoscut că a pus presiune asupra Marianei și a insistat să fie împreună.

„Cu timpul, lucrurile astea au trecut. Am rămas cu lucrurile care au fost frumoase în emisiune”, a precizat Cristi Comăneci.

Bărbatul a mai spus că fosta sa iubită a tras anumite concluzii în ceea ce îl privea și a fost prost informată. Frumoasa șatenă a auzit anumite bârfe cu privire la partenerul său, ce au determinat-o să se îndepărteze cu timpul.

„E vorba de o altă persoană și nu vreau s-o bag. Acea persoană se înțelege bine atât cu mine cât și cu el”, a declarat frumoasa șatenă.

Mariana de la Puterea Dragostei se pare că a trecut peste despărțirea de fostul iubit. La momentul actual, vedeta își trăiește viața din plin fiind singură și fericită. O concurentă la fel de controversată a fost și Andreea ce a trecut peste o despărțire scandaloasă de Ștefan Manolache.

Adauga un comentariu