Actualitate

Ariana, fiica cea mică a cuplului Elwira și Mihai Petre, a moștenit pasiunea părinților pentru dans. „O păpușă de fetiță”

Publicat: 15 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ariana fiica cea mică a cuplului Elwira și Mihai Petre a moștenit pasiunea părinților pentru dans. O păpușă de fetiță
Elwira, soția lui Mihai Petre, are două fiice care i-au moștenit trăsăturile frumoase

Ariana, fiica cea mică a familiei Elwira și Mihai Petre pare să le calce pe urme părinților, moștenind pasiunea acestora pentru dans. Fetița în vârstă de 4 ani a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale și este pur și simplu adorabilă. În ceea ce o privește pe Catinca, fiica cea mare a cuplului de dansatori, aceasta adoră să fie în lumina reflectoarelor.

Mihai și Elwira Petre sunt doi oameni împliniți. De mai bine de 15 ani, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună două fete superbe și talentate. Ariana, mezina lor în vârstă de doar 4 ani, se pare că a moștenit pasiunea lor pentru dans și deja le calcă pe urme.

Ariana, fiica cea mică a cuplului Elwira și Mihai Petre, este o păpușă de fetiță

Recent, Elwira Petre a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii adorabile cu fetițele ei și ale lui Mihai Petre, dar Ariana, mezina familiei, a atras imediat atenția tuturor. Copila este păpușică vie, care a moștenit trăsăturile mamei ei și este fermecătoare. Blonduță, cu ochii albaștri și un zâmbet delicios, micuța topește inima oricui.

În plus, mezina a moștenit și pasiunea pentru dans de la părinți și, la vârsta de doar patru anișori, a început deja lecțiile de dans, după cum a dezvăluit chiar mama ei. „Prima lectie de dans”, a scris Elwira la o imagine cu Ariana și profesoara ei în sala dans. Fanii au reacționat imediat și chiar au încurajat-o pe micuță.

„Baftă, Ari! Să o depășesti pe mami la performanțe”, „ O viitoare balerină? Dacă da, mult succes și să o vedem cât mai des!”, „Vai, cât de dulce este Ari ❤️”, „O păpușă de fetiță”, „Felicitări și mult succes!😘”, „O dulceață de fetiță”, au fost câteva dintre mesajele transmise de către admiratori.

Fiica cea mare a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani

Însă nici sora Arianei nu e mai prejos. Catinca a împlinit în decembrie vârsta de 10 ani, iar mama ei i-a transmis de ziua ei un mesaj emoționant:

„Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă. Și ai răsturnat tot ce credeam că știam, ne-ai arătat ce înseamnă să iubești! Îți doresc să ai ochi atenți, care să vadă lucrurile cu adevărat importante în viața. Îți doresc urechi care să asculte, mâini care să fie dornice să ajute. Îți doresc gura care rostește cuvinte din inimă și picioarele care să te ducă unde dorești. Dar mai ales, îți doresc inima care să te conducă în viață acolo unde găsești iubire. Iar eu promit să fiu lângă tine mereu! ❤️, MAMA”.

Catinca adoră să fie în lumina reflectoarelor, fapt pentru care adesea o vedem la emisiuni alături de părinții ei. Evident, și ea a moștenit frumusețea părinților ei și e adorabilă. Originară din Polonia, Elwira Petre are o eleganță în atitudine rar întâlnită. În ceea ce le privește pe Catinca și Ariana, acestea sunt pline de energie, dansatoare, jucăușe și blonde, ca mama lor.

Adauga un comentariu