Cancan

Armin Nicoară a spus adevărul despre relația cu soția sa. Se spune despre Claudia Puican că doar mimează că e fericită

Publicat: 14 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Armin Nicoară a spus adevărul despre relația cu soția sa. Se spune despre Claudia Puican că doar mimează că e fericită
Armin Nicoară a fost acuzat de multe ori că nu merită iubirea soției sale

Simpaticul saxofonist Armin Nicoară a spus recent adevărul despre relația cu soția sa, Claudia Puican, după apariția unor zvonuri. Astfel, anumite voci au afirmat că interpreta de muzică populară ar fi nefericită în căsnicie. Astfel, Armin Nicoară a făcut haz de necaz cu privire la anumite comentarii despre soția sa.

Nu de puține ori, Armin Nicoară a fost acuzat că nu merită iubirea soției sale și că, prin tot ceea ce face, o rănește pe Claudia Puican. Saxofonistul a primit chiar și critici dure pe rețelele de socializare, însă soția sa i-a luat apărarea de fiecare dată, susținând că tot ceea ce face soțul său sunt glume nevinovate, de dragul show-ului, însă acum a venit rândul lui Armin să reacționeze, după ce a fost pusă la îndoială fericirea soției sale alături de el.

Armin Nicoară a spus adevărul despre relația cu soția sa

De-a lungul timpului, au existat numeroase discuții în spațiul public, venite din partea internauților, legate de relația care ar exista, de fapt, între Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican, din pricina comportamentului mult „expansiv” al saxofonistului, vizavi de alte femei, celebre sau nu, în raport cu care nu s-a sfiit să arate gesturi care mai de care mai controversate. Acum cei doi se află în vacanță în Dubai, de acolo de unde artista transmite zâmbete pe bandă rulantă. Și totuși, unii dintre internauți pun la îndoială faptul că ar fi fericită alături de soțul său și că ar fi, de fapt, o fericire falsă, de ochii lumii.

Armin Nicoar nu s-a putut abține în momentul în care a văzut că gurile rele spun că soția lui nu este fericită lângă el, așa că a reacționat la una dintre răutățile care au venit din partea internauților. În spirit de glumă, saxofonistul le-a dat de înțeles admiratorilor lor că artista nu are niciun motiv din pricina căruia să afișeze un zâmbet fals, în ciuda speculațiilor apărute de-a lungul timpului în spațiul public, legate de infidelitatea sa.

„Pare chiar fericită, draga de ea”, a fost comentariul care l-a făcut pe Armin Nicoară să reacționeze.
„E tristă, am pus-o eu să zâmbească să dea bine la poză”, a fost răspunsul pe care Armin Nicoară l-a oferit.

Claudia Puican i-a luat apărarea soțului său

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Claudia Puican și-a dorit să pună punct oricăror speculații legate de soțul său și inclusiv glumelor mult prea îndrăznețe legate de acesta, printr-un mesaj prin care a explicat tuturor că Armin Nicoară, prin tot ceea ce face în spațiul public, o face de dragul spectacolului, dând de înțeles că niciodată nu ar trece la fapte concrete, așa cum s-a vehiculat.

„Bună seara. În ultima perioadă, am remarcat că știrile au devenit tumultoase și se axează pe subiecte extrem de iritante despre soțul meu Armin. Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer. Cele afirmate în presă sunt, în mare parte, glume, altfel nu s-ar fi viralizat atât de rapid.

Dacă ați avut ocazia să-l cunoașteți, știți cât de minunat este. Dacă nu, vă rog să vă rezervați judecățile până îl cunoașteți personal. Mulțumesc oamenilor care ne apreciază cu adevărat”, a scris Claudia Puican în mediul online.

Adauga un comentariu