Cancan ultimă oră

Armin Nicoară și Claudia Puican fac nuntă cu șapte perechi de nași. Ce a spus socrul mare despre tânăra mireasă

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Armin Nicoară și Claudia Puican fac nuntă cu șapte perechi de nași. Ce a spus socrul mare despre tânăra mireasă
Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit

După o relație cu suișuri și coborâșuri, Armin Nicoară și Claudia Puican au ajuns să se căsătorească. Cei doi și-au jurat iubire veșnică, fiind de acum încolo o familie cu acte în regulă.

Dacă prima cerere în căsătorie a eșuat, artista pierzând inelul de logodnă, cea de-a doua, care a avut loc într-o biserică, când nimeni nu se aștepta la gestul saxofonistului, a dus acum și la punerea bazei familiei lor.

Nuntă cu șapte perechi de nași pentru Claudia Puican și Armin Nicoară

Iată că după patru ani de relație, Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să-și lege destinele și să continue acest drum în viață, în calitate de cuplu căsătorit. Armin Nicoară a povestit că au șapte perechi de nași, iar la petrece o să fie în jur de 130 de persoane.

„Avem șapte perechi de nași, iar la petrece o să fie în jur de 130 de persoane. Prima dată am vrut să facem doar cu familia și cu nașii. Eu nu am planificat să fac petrecere, mare chef, dar până la urmă am vorbit cu Georgiana, nașa (n.r – Georgiana Lobonț) și cu Roxana Vașniuc și ne-am adunat în jur de 130 de persoane. O să fie și mulți muzicieni. Petrecerea o să fie la una dintre cele mai frumoase locații din Timișoara, acolo am avut cele mai importante evenimente din viața mea”, a spus Armin Nicoară pentru Click!

Ce spune tatăl lui Armin Nicoară despre nora lui

Armin Nicoară face parte dintr-o familie care l-a susținut în tot și toate. Într-un interviu, tatăl saxofonistului a mărturisit că își dorea de mult ca fiul lui să căsătorească și să aibă o familie.

„Ți-am zis să îți găsești o fată (n.r. către Armin Nicoară). Să te faci om de familie, să îți faci o familie, copii, casă… Eu n-am vrut să plece de acasă, dar el a plecat. L-a furat nora!”, a declarat tatăl lui Armin pentru Fanatik.

Petrică Nicoară a declarat că nora lui, Claudia, este o fată bună, dar care încă mai are de învățat rostul în familie.

„Eu o văd o fată bună. Fiecare avem și negative și pozitive. Încă trebuie să mai învețe rostul de familie. Să aibă ceva în frigider”, a spus tatăl lui Armin.

Adauga un comentariu