Cultural

Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, după ce s-a aruncat în Lacul Morii. Ce spune prietena artistei 

Publicat: 09 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Artista Simona Săndulescu s-a sinucis după ce s-a aruncat în Lacul Morii. Ce spune prietena artistei 
Simona Sandulescu a lasat un mesaj de adio cu putin timp inainte sa isi ia viata

Simona Săndulescu s-a sinucis, sâmbătă, 6 august 2022, după ce s-a aruncat în Lacul Morii din Capitală. Artista care cânta la orgă pentru Orchestra Națională Radio a anunțat că o să recurgă la acest gest șocant și chiar a lăsat un mesaj de adio.

Cu puțin timp înainte de tragedie, artista  a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care își anunța fanii și familia că o să-și pună capăt zileleor. La puțin timp după, trupul neînsuflețit al artistei a fost scos din Lacul Morii din București, în jurul orelor 1.40, de scafandri, în urma unei acțiuni la care au luat parte polițiști ai secției 20, pompieri și un echipaj medical. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

Simona Săndulescu s-a sinucis în Lacul Morii

Regretată artistă a lăsat și un mesaj de adio, în care îi cere unei prietene să mai facă un singur lucru pentru ea, dar își motivează și alegerea făcută.

Simona Săndulescu împlinise recent vârsta de 43 de ani și nimeni nu se gândea că o să recurgă vreodată la un așa gest. Însă, din păcate, după ce a postat mesajul șocant pe contul său de socializare, artista și-a dus planul în aplicare până la sfârșit.

“Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite… Draga mea Cristina D. , te rog să îi transmiți!”, a notat artista Simona Săndulescu pe contul ei de socializare.

În mesajul de adio, Simona Săndulescu a precizat o prietenă, pe care o roagă să îi îndeplinească o ultimă dorință. Contactată de jurnaliști, femeia spune că nu înțelege de ce i-a dat numele ei, întrucât nu erau prietene atât de apropiate.

“Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat prietena Simonei Săndulescu conform Antena 3.

Totuși, chiar dacă prietena regretatei artiste susține că nu erau atât de apropiate, pe contul acesteia de socializare apar mai multe imagini cu cele două. Ba chiar mai mult, Simona are și câteva fotografii alături de bărbatul pe care l-ar fi iubit în secret și pe care l-a precizat în scrisoarea de adio.

Cine era Simona Săndulescu

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, activând ca activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, potrivit site-ului societateamuzicala.ro.

Ca organist solist, ea a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară.

A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediția 2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (ediția 2014). Activitatea sa este bogată și în domeniul muzicii de camera, susținând numeroase recitaluri camerale alături de artiști renumiți.

Simona Săndulescu este Doctor în Muzică din anul 2010 și a obținut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul „Ilustrarea sintezei dintre vechi și nou în creația organismică românească din a două jumătate a secolului al XX-lea”.

Prin intermediul acestei teze, a adus la lumina creații organismice românești inedite și prea puțin cunoscute ale unor compozitori români importanți: Sigismund Toduță (a realizat prima înregistrare a celor Șapte Corale de Crăciun), Alfred Mendelssohn, Myriam Marbé, Hans Peter Tűrk, Anatol Vieru (a realizat prima interpretare a „Elegiei” pentru saxofon și orgă), Carmen Petra-Basacopol, Șerban Nichifor, Ede Terenyi, Dan Dediu.

Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuția sa la realizarea CD-ului „Oremus”, material ce conține lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio, dirijat de maestrul Dan Mihai Goia.

De-a lungul timpului, Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. De asemenea, artista a fost organist și la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

Sâmbătă, 6 august 2022, artista s-a aruncat în Lacul Morii din Capitală

Adauga un comentariu