Cancan

Artistul Constantin Enceanu, un patron dur cu angajații săi. Cum îi pedepsește când greșesc

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Artistul Constantin Enceanu un patron dur cu angajații săi. Cum îi pedepsește când greșesc
Constantin Enceanu a investit foarte mult în restaurantul pe care îl are în Filiași

Cu toate că lumea îl știe din postura de artist popular, Constantin Enceanu este totodată și patron, deținând un restaurant în care a investit foarte mulți bani. Iar din postura de antreprenor, artistul este foarte strict când vine vorba de profesionalismul angajaților. Astfel, Constantin Enceanu îi pedepsește pe aceștia atunci când greșesc.

Din punct de vedere profesional, Constantin Enceanu este o persoană care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În plus, și în plan personal acesta este împlinit, având o frumoasă relație cu soția sa, cu care este împreună de aproape 40 de ani. Dincolo de toate acestea, artistul are și o afacere în care a pus foarte mult suflet dar și bani. Constantin Enceanu deține un restaurant, iar recent a vorbit despre cum își penalizează angajații atunci când greșesc.

Constantin Enceanu, un patron sever

Constantin Enceanu a investit tot ce a agonisit de-a lungul vieții într-un restaurant din Filiași. Artistul pune foarte mare preț pe afacerea sa și din acest motiv este și dur cu angajații săi atunci când greșesc. El consideră că cel mai bun mod pentru a-și responsabiliza personalul este „metoda amenzii”. Interpretul a precizat că a muncit zi și noapte până și pe timpul pandemiei pentru localul pe care îl deține. El spera ca pe timpul verii să aibă mulți clienți pentru a-și recupera din investiție. Totodată, legat de restaurantul său a avut și un conflict cu colegul de breaslă Gheorghe Turda, care spunea despre el că ar fi un afacerist falit.

„Am pus amendă de 50 de lei, pentru cine lasă apa deschisă sau becul aprins. Și uite că acum angajații se uită de trei ori, înainte să plece. Așa mi-au spus, acum, când e vorba de banii lor. Când era vorba de banii mei, nu conta, nu le păsa. Eu mă culc, uneori, și a doua zi, la ora 11.30, pentru că am foarte multă treabă la Zanzibar. Eu nu am fost așa de afectat, pentru că am multe spații aici și, cumva, mi-am putut desfășura activitatea. Mai mult, în Filiași, nu au fost atât de multe cazuri de COVID-19”, a precizat Constantin Enceanu.

Ce amenajări vrea să mai facă la restaurant Constantin Enceanu

Întreaga locație unde este restaurantul lui Constantin Enceanu are o suprafață de 8000 de metri pătrați din care doar 2000 sunt amenajați. Artistul a povestit că odată cu timpul își dorește să se extindă de-alungul lacului lângă care este amplasat localul. Mai mult, acolo, la restaurant, sunt și spații de cazare.

„Am 2.000 de metri amenajați din spațiul de 8.000 de metri pătrați. Pot să îi pun pe clienți și la 10 metri distanță. Cu timpul vreau să mă extind, să vin cu îmbunătățiri și pe partea cealaltă a lacului. Deocamdată, suntem doar pe o laterală. Este un lac făcut de comuniști, pentru ei, în zona aceasta a CAP-ului, a SMA-ului, pentru a veni ei să se răcorească. Am construit totul de la zero pe terenul unde era casa. Pentru cazare, avem 6 camere, anul acesta le-am terminat. Noi am făcut aici cât ne-am permis, cât nu, am zis că facem la anul. Și tot așa”, a mai spus Constantin Enceanu, un patron implicat foarte mult în afacerea sa.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu