Stiri si curiozitati

Asa arata marea iubire a lui Catalin Botezatu. Pentru ea a incercat sa se sinucida

Publicat: 15 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Creatorul de moda a avut mai multe relatii cu vedete din showbizul romanesc. Una singura i-a pus ‘capac’. Numele ei este Dana Opsitaru si s-a indragostit de ea cand avea 20 de ani. Ar fi facut orice pentru ea, inclusiv sa isi ia viata. Dar au trecut 30 de ani de la acele ganduri negre.

Cu toate astea, Catalin Botezatu e indragostit de Dana Opsitaru si acum. Tanara a fost un manechin de succes si era mai mare decat el cu 8-9 ani. Cand designerul s-a indragostit de ea, Dana era casatorita si avea un copil.

Catalin Botezatu, indragostit de Dana Opsitaru

Cu toate astea, Catalin Botezatu a facut tot posibilul sa o cucereasca pe Dana. ‘Dana Opsitaru este marea mea dragoste si ramane in continuare, desi au urmat si altele. Vorbim aproape zilnic, pentru ca o mare iubire nu se uita niciodata. A devenit prietena mea cea mai buna’, a declarat Catalin Botezatu pentru VIVA!.

Intr-un final, Catalin Botezatu a obtinut ce si-a propus. Dana Opsitaru a divortat de sotul ei pentru el, dupa ce s-a indragostit, si au avut o relatie de patru ani. Din nefericire, aceasta nu a durat prea mult. Cei doi au ramas prieteni buni si in ziua de azi si vorbesc zilnic, dupa cum sustine designerul.

Catalin Botezatu pastreaza legatura cu Zina Dumitrescu

Din perioada in care era la inceput de drum in cariera sa, Catalin Botezatu mai vorbeste si cu Zina Dumitrescu. Designerul sustine ca nu a mai avut timp sa o viziteze, dar ca vorbeste cu ea la telefon.

‘Din pacate nu am mai avut timp sa merg in vizita la mama Zina, dar am vorbit cu ea la telefon. Nu am avut timp pentru ca este perioada din saptamanile modei si s-au consumat una dupa cealalta. Vorbesc cu Zina Dumitrescu la telefon’, a mai spus celebrul designer.

Adauga un comentariu