Prima pagină » Business în România » Așa poți câștiga 6.800 de lei în 52 de săptămâni! E un truc economic cu funcționalitate totală
Așa poți câștiga 6.800 de lei în 52 de săptămâni! E un truc economic cu funcționalitate totală

Așa poți câștiga 6.800 de lei în 52 de săptămâni! E un truc economic cu funcționalitate totală

20 mai 2024, 11:31,
BZI.ro, în Business în România

Multă lume își dorește să economisească bani, dar din varii motive nu reușesc să facă acest lucru. Tocmai de aceea, acest truc economic are funcționalitate de 100% și poți câștiga 6.800 de lei în 52 de săptămâni.

Așa poți câștiga 6.800 de lei în 52 de săptămâni!

Poți economisi o sumă importantă dacă urmezi acest truc economic, timp de 52 de săptămâni. Poate părea dificil, dar nu este chiar așa. Provocarea de economisire de 52 de săptămâni este o metodă populară de a economisi o sumă considerabilă de bani pe parcursul anului într-un mod distractiv și fără efort. Principiul este foarte simplu. În prima săptămână economisești un euro, în a doua săptămână economisești doi euro, în a treia săptămână economisești trei euro – și așa mai departe.

Suma săptămânală a economiilor crește continuu cu un euro pe săptămână până când puneți deoparte 52 de euro în a 52-a și ultima săptămână. La sfârșitul anului ai economisit în total 1.378 de euro. Mulți oameni încep provocarea de 52 de săptămâni la începutul unui nou an. Dar poți începe și la mijlocul anului, de exemplu dacă economisești pentru vacanța de vară de anul viitor.

Avantajele sunt că începi cu o sumă mică și ușor de gestionat, care crește încet. Conceptul este simplu și de înțeles, fără calcule complicate. Factorul de distracție și motivația ar trebui să fie ridicate datorită succesului vizibil. Provocările de economisire oferă oportunitatea de a învăța perseverența și disciplina atunci când ai de-a face cu bani.

La finalul provocării poți câștiga o sumă mare de economii de peste 1.300 de euro după un an.

În ceea ce privește dezavantajele, ai nevoie de rezistență și disciplină continuă în 52 de săptămâni, iar în ultimele săptămâni sumele devin destul de mari. Ultimele patru luni au o contribuție disproporționată la succesul economisirii, iar pentru cei cu venituri mici, sumele de economii pot deveni rapid prea mari.

Provocarea este potrivită în special pentru persoanele care nu au economisit prea mult și au nevoie de un stimulent pentru a economisi în mod regulat. Datorită startului ușor de gestionat și sistemului clar, disciplina de economisire poate fi construită pas cu pas, scrie t-online.

Faci 465 de euro în doar 30 de zile

În cazul celor cu venituri mai mari, cu opțiuni de economii mai mari, sumele pot fi prea mici, dar puteți schimba sistemul și economisi sume mai mari. Cu provocarea de 465 de euro în 30 de zile economisești un euro în prima zi a lunii, doi euro în a doua zi, trei euro în a treia zi – și așa mai departe.

În a 30-a zi este în sfârșit 30 de euro. Totalul la sfârșitul lunii este de 465 de euro. Dacă luna are 31 de zile, este chiar 496 de euro. Această provocare de economisire trebuie să o porniți de la zero în fiecare lună.

Din exemplele menționate devine rapid clar că este posibil să economisiți sume mai mari chiar și cu sume mici. La început, succesele pot fi gestionabile, dar după câteva luni puteți atinge aproape orice obiectiv de economisire cu economii strategice.

Din punct de vedere psihologic, atingerea obiectivelor de economisire poate declanșa, de asemenea, un sentiment pozitiv în rândul economisitorilor – în special în rândul celor cărora economisirea le este dificilă.

Așadar, poți câștiga 6.800 de lei în 52 de săptămâni, iar economisirea a 1.378 de euro nu este o faptă mică și poți folosi banii suplimentari pentru a-ți crește fondul de urgență, pentru a face achiziții mai mari sau pentru a investi în economiile pentru pensii. Nu există niciun motiv să nu participi la această provocare de economisire și peste un an să ai peste 1.000 de euro în buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *