Actualitate

Asa scapi de vergeturi in doua saptamani cu ceva ce toata lumea are in casa! Costa 5 lei si functioneaza garantat!

Publicat: 09 mart. 2020

Aşa scapi de vergeturi. Aceste cicatrice apar în urma unor rupturi profunde ale țesutului cutanat, iar pielea nu mai revine la formă și textura inițială. Aceste semne roșii sau albe pe piele pot fi prevenite, spun dermatologii. Din păcate, odată apărute, nu o să le poţi şterge complet orice tratamente ai încerca. Însă poţi estompa aceste cicatrice inestetice, apelând la soluţii și remedii naturale.

Aşa scapi de vergeturi

Dacă ai slăbit brusc sau tocmai ai născut, sunt şanse foarte mari ca pielea ta să fi fost invadată de vergeturi. Multă lume recomandă folosirea unor creme pentru tratamentul lor. Din fericire, există un remediu mult mai simplu, mai ieftin şi mai eficient. Ai nevoie de o lingură de zahăr, o lămâie şi câteva picături de ulei de migdale.

Amestecă aceste ingrediente într-un bol până când obţii o pastă omogenă. Ulterior, aplic-o pe zonele afectate şi masează timp de cel puţin 5 minute. Repetă acest procedeu de două ori pe zi, dimineaţa și seara. După două săptămâni vei observa că vergeturile s-au estompat!

Remedii pentru diminuarea vergeturilor

Tratament cu albuş şi ulei de măsline. Acest preparat foarte accesibil are efecte de-a dreptul spectaculoase asupra pielii afectate de vergeturi. Albuşul conţine proteine esenţiale pentru refacerea firelor de colagen din piele, iar uleiul de măsline îmbunătăţeşte elasticitatea pielii.

Remediu cu aloe vera. Graţie conţinutului ridicat de colagen, aloe vera poate fi o opţiune demnă de luat în considerare. Acest remediu consta în masarea pielii cu gel de aloe vera.

Tratament cu zaț de cafea şi ulei de argan. Ai nevoie de trei linguri de zaț de cafea şi trei linguri de ulei de argan. Acestea exfoliază pielea moartă şi o hrănesc în profunzime, mărindu-i elasticitatea.

Remediu cu zahăr şi suc de lămâie. Cu aceste ingrediente amestecate bine masezi uşor zonele afectate de vergeturi. Laşi 10 minute să acţioneze, apoi te clăteşti.

Tratament cu cartofi cruzi. Tot ce ai de făcut este să aplici şi să masezi uşor pielea cu felii de cartof. Acestea conţin amidon, vitamine şi minerale, care contribuie la regenerarea pielii.loading...

Adauga un comentariu