Economic Local

Așa se câștigă un post în Primărie! Notă mică la scris, notă mare la interviu

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Așa se câștigă un post în Primărie Notă mică la scris notă mare la interviu

La începutul săptămânii, mai mulți candidați au susținut proba interviu pentru ocuparea uni post vacant din Primăria Iași. Este vorba despre postul contractual de inspector de specialitate II – Biroul Cooperare Economică și Turism. Concursul a fost câștigat de către Alexandru – George Popescu, cu o medie finală de 80 de puncte, dintr-un total de 100. Culmea, Popescu a obținut doar 65 de puncte la proba scrisă, dar a recuperat la interviu, unde a obținut 95.00 puncte. În total au fost 10 concurenți. Cei care au obținut notă mare la proba scrisă au clacat la interviu.

Membrii comisiei le-au cerut candidaților idei legate de promovarea Iașului în cadrul unui târg de turism. Cei care au avut activități profesionale în străinătate au fost întrebați de ce au ales să se întoarcă în țară.

„Condiții specifice de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an, cunoașterea a două limbi străine, una la nivel intermediar-avansat, a doua cel puțin la nivel intermediar”, au fost condițiile impuse de municipalitate

Adauga un comentariu