Actualitate

Asasinat plătit în Bihor. O femeie a oferit 40.000 lei ca soțul său să fie omorât

Publicat: 15 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Asasinat plătit în Bihor. O femeie a oferit 40.000 lei ca soțul său să fie omorât
Cei trei suspecți în cazul asasinatului plătit din Bihor au fost arestați pentru 30 de zile

La jumătatea lunii decembrie a anului 2021 a avut loc un asasinat plătit în Bihor. Filmul tragediei care a zdruncinat România a fost făcut public recent. O femeie a oferit unui asasin suma de 40.000 de lei ca să îi fie ucis soțul. Complice la această tragedie a fost chiar verișoara bărbatului, cu care femeie avea o relație intimă.

Precizăm faptul că bărbatul a fost dat dispărut în luna decembrie anul trecut. Însă, patru luni mai târziu cei trei inculpați nu au mai putut ascunde adevărul, au cedat în fața anchetatorilor și au recunoscut crima.

Filmul complet al acestui asasinat plătit în Bihor

Un plan de-a dreptul diabolic a fost pus cap la cap de două femei: soția bărbatului împreună cu verișoara acestuia. Individele care ar fi început o relație intimă au vrut sub orice fel să scape de el, însă fără să fie descoperite. Au achitat suma de 40.000 de lei unui interlop din zonă ca să îl ucidă pe bărbat.

Pentru a fi sigură de rezultatul final, verișoara victimei l-a însoțit pe asasin.

Procurorii de pe lângă Tribunalul Bihor s-au deplasat încă odată în localitatea Șimian, au purtat discuții cu rudele victime și totul a ieșit la iveală. Verișoara bărbatului a recunoscut totul, inclusiv locul în care au îngropat trupul fără suflare. După mai multe ore de audieri, în sfârșit toți cei trei și-au recunoscut vinovăția.

Conform declarațiilor făcute de inculpați, faptele care au îngrozit România au avut de loc în seara de 18 decembrie 2021.

”Au ademenit persoană vătămată într-o zonă lăturalnică unde, în baza acestei înțelegeri prealabile, i-au aplicat multiple lovituri”, spune Cristian Butaci, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor.

În edițiile anterioare ale Cotidianului BZI a fost relatată pas cu pas dublul asasinat care s-a produs în municipiul Iași.

Victima, găsită după 4 luni de scafandri

Bărbatul ucis a fost găsit tocmai după patru luni de căutări. După ce soția bărbatului ar fi încercat să inducă în eroare anchetatorii afirmând că trupul neînsuflețit a fost aruncat în râul Crișul Repede. Inițial, femeia a menționat că bărbatul nu ar fi fost omorât, ci a decedat după ce ar fi dat cu capul de pământ.

Zece scafandri au fost chemați de anchetatori pentru a scotoci malurile Crișului Repede, în urma declarațiilor făcute de inculpată.

”Am convingerea că cel puțin una dintre ele îl cunoștea pe acest om care a participat la comiterea faptei, altfel nu ajungeau la el”, a spus Dan Antonescu, specialist criminalist.

Cercetările, demarate în primă instanță pentru dispariție, și-au schimbat cursul după ce la audieri anchetatorii au văzut inconsecvențe în declarațiile soției victimei. În ultima dintre acestea, femeia ar fi menționat că și-a ucis accidental bărbatul pentru că ar fi vrut să se apere.

”După uciderea persoanei vătămate inculpații au transportat cadavrul persoanei vătămate pe un câmp în zona exterioară localității Valea lui Mihai unde au și îngropat-o”, mai povestește Cristian Butaci, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor.

Mama bărbatului ucis este devastată de durere.

Reamintim faptul că ultimul asasinat a avut loc în Botoșani, unde o fetiță a ucis două femei în vârstă.

În urma acestui asasinat plătit în Bihor, cele două femei care au plănuit tragedia și criminalul au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Adauga un comentariu