Stiri si curiozitati

Ascendentul în Leu. Cum îți influențează personalitatea

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ascendentul în Leu. Cum îți influențează personalitatea
Bucuria ta de a trăi este contagioasă, iar datorită acestui lucru câștigi mulți prieteni

Cei care au ascendentul în zodia Leu, atât bărbații cât și femeile, sunt strălucitori și sclipitori, dramatici și fac totul cu fast. Ascendentul în leu poate fi numit norocos. În cea mai bună versiune a sa, este încrezător, generos și îi atrage pe ceilalți ca un magnet, datorită căldurii pe care o emană.

Ascendent în Leu. Trăsături de personalitate

Ascendentul în Leu are parte în permanență de strălucirea Soarelui (stăpânul planetar al acestui semn zodiacal) pe parcursul vieții. Ești prietenos, plin de optimism și ai capacitatea de a lumina camera cu zâmbetul tău. Ai o atitudine plină de încredere și îți vine natural să îi încurajezi pe ceilalți. Răspunsurile tale sunt spontane, și deții un entuziasm care izbucnește brusc. Bucuria ta de a trăi este contagioasă, iar asta îți câștigă mulți prieteni.

Te mândrești cu aspectul tău fizic și îți place să te faci remarcat. Oamenii își amintesc de tine pentru că ai o prezență puternică. Acest lucru poate compensa eventualele trăsături de timiditate din alte părți ale hărții astrologice.

Atunci când te simți bine, tinzi să gesticulezi exagerat și să alegi ținute care atrag privirile. Te simți în largul tău în lumina reflectoarelor, ceea ce te face potrivit pentru o carieră în actorie, predare sau politică. Încrederea în sine poate fi uneori dusă la extrem, și din acest motiv adeseori oamenii te consideră egocentric. Te mândrești în mod deosebit cu copiii tăi, și ai tendința să îi lauzi neîncetat.

Tot ceea ce creezi este o extensie a ta, și vei dori ca tot ceea ce faci să fie cât mai unic și original. De aceea îți poate fi greu să colaborezi cu personalități mai puternice. Dacă mândria ta este rănită, te retragi și poți deveni deprimat din cauza asta pentru o perioadă lungă de timp. Te vei ascunde în vizuină până când ești pregătit să ieși zâmbind din nou. Poți fi egoist și să faci crize de furie. Și poți fi încăpățânat în legătură cu modul în care dorești să fie făcute lucrurile.

Dar ești un semn de foc care îi poate inspira pe ceilalți cu mare ușurință. De asemenea, ești generos și ai un suflet mare, iar modul tău de exprimare bombastic devine astfel mai ușor de trecut cu vederea. Ești atrăgător pentru că ai o sete de viață, un stil unic și capacitatea de a-i energiza instant pe cei din jurul tău.

Există posibilitatea să îți exagerezi propriile realizări

Ascendentul în Leu are exigențe ridicate față de sine și alții. Acest ascendent este înzestrat cu ambiția specifică zodiei, cât și cu carisma unui lider innăscut. Ești un șef hotărât, dar ai și un instinct natural pentru a-i încuraja pe ceilalți. Vrei să fii înconjurat de oameni care te fac să arăți bine. Așadar, ești o persoană care îi încurajează constant pe ceilalți punând un reflector pe calitățile care îi fac speciali.

Dacă există și alte aspecte de grandomanie în harta astrologică, există posibilitatea să îți exagerezi propriile realizări sau îți asumi meritele pentru ceea ce au făcut alții. Ai un ego sănătos, dar acest lucru poate merge prea departe atunci când nu este echilibrat cu o înțelegere a locului pe care îl ocupi într-un anumit context.

Un Leu bine aspectat poate face ca orice își dorește să se întâmple pur și simplu. Dar dacă aceasta calitate este folosită pentru a-i intimida pe alții, poți câștiga rapid o reputație proastă. Poți crea un brand puternic din persoana ta, dar va trebui să te asiguri că aceasta nu devine o armă de foc folosită împotriva sufletelor mai slabe.

Un ascendent în Leu slab aspectat are nevoie de atenție mai tot timpul și se supără dacă nu primește prezența de calitate pe care o solicită. Leul are acea atitudine regală, iar atunci când este mai puțin evoluat, aceasta se manifestă prin disprețul pentru cei pe care îi vede ca fiind mai puțin uimitori decât sunt ei.

Adauga un comentariu