Stiri si curiozitati

Totul despre zodia Leu. Perioadă, personalitate și profil profesional

Publicat: 29 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Totul despre zodia Leu. Perioadă personalitate și profil profesional
Leii sunt făcuți pentru domeniul justiției, dar și pentru o profesie didactică.

Vrei să afli totul despre zodia Leu? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit! În articolul de astăzi, îți vom dezvălui în ce perioadă se desfășoară, ce caracteristici prezintă nativii acestei zodii și care este profilul lor profesional.

Nativii din zodia Leu sunt colerici și tranșanți. Nu au răbdare cu persoanele mai lente și nu dau doi bani pe lași, profitori sau impostori. Fiindcă Soarele guvernează acest semn zodiacal, nativii se bucură de energie și poftă de viață. În același timp, ei sunt ambițioși, egocentrici și orgolioși.

Leul are foarte multă încredere în sine și se simte extraordinar în lumina reflectoarelor, spre deosebire de nativii Rac, care sunt mai emotivi. Mai mult decât atât, reușește, de fiecare dată, să își atingă obiectivele, neștiind ce înseamnă renunțarea.

Când începe zodia Leu: Perioadă, personalitate și profil profesional

Iată când începe zodia Leu și care sunt caracteristicile acestui semn zodiacal.

Perioadă

Zodia Leu începe pe 23 iulie și se termină pe 22 august. Potrivit astrologilor, nativii acestui semn zodiacal se află sub protecția unei influențe astrale benefice. Elementul esențial al Leului este focul, piatra prețioasă reprezentativă este rubinul, metalul reprezentativ este aurul, culorile caracteristice sunt auriul, portocaliul și roșul, iar cea mai favorabilă zi este duminica. În ceea ce privește numerele sale norocoase, acestea sunt 1, 4, 8 și 9.

constelatia zodiei leu
Nativii din zodia Leu sunt colerici și tranșanți. Nu au răbdare cu persoanele mai lente și nu dau doi bani pe lași, profitori sau impostori.

Personalitatea nativilor din zodia Leu

Leul este caracterizat de: temperament vulcanic, lipsă de tact, simț puternic al dreptății, mândrie până la orgoliu, intoleranță față de micimile de caracter, spirit de totală independență, spirit autoritar, înclinație spre risipă și generozitate princiară.

Despre femeia Leu se spune că este intimidantă pentru reprezentanții sexului puternic, deoarece este independentă, nu se lasă păcălită de complimente formale și își expune în mod provocator forța morală și capacitatea intelectuală.

un leu pe un fundal verde închis
Despre femeia Leu se spune că este intimidantă pentru reprezentanții sexului puternic.

Profil profesional

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a prelua conducerea, însă pun foarte mare pasiune în ceea ce fac. În plus, prezintă dificultăți în a păstra liniștea în mod diplomatic, au o dorință arzătoare de a străluci prin rezultate și au curajul de a adopta soluții noi. Au un simț al dreptății extrem de dezvoltat, pe care nu îl poate egala nimeni și nimic.

Leii sunt făcuți pentru domeniul justiției, dar și pentru o profesie didactică. Le place să fie independenți în muncă, deoarece lucrul în echipă îi enervează.

Nativii zodiei Leu adoră să fie lideri, dar în același timp își apară subalternii și le câștigă aprecierea. Iubesc complimentele, însă nu suportă să fie lingușiți.

Totodată, Leii sunt potriviți și ca lideri sindicali, fiindcă nu se tem să își spună întotdeauna părerea, atunci când celorlalți le este frică să o facă.

Femeia născută sub acest semn zodiacal este capabilă să seducă pe oricine și să obțină tot ce își dorește.

semn zodiacal leu
Nativii zodiei Leu adoră să fie lideri, dar în același timp își apară subalternii și le câștigă aprecierea.
Adauga un comentariu