Cancan ultimă oră

Asiana Peng a împlinit 22 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul ei, Luca Regheampf

Publicat: 22 ian. 2022
Luca Reghecampf și Asiana Peng formează un cuplu de mai multe luni

Luca Reghecampf și Asiana Peng formează un cuplu de mai multe luni. 21 ianuarie a fost o zi specială pentru amândoi. Fosta concurentă de la “Survivor România” și-a aniversat ziua de naștere, iar fiul antrenorului de la Universitatea Craiova a fost super atent cu iubita lui.

Asiana Peng a împlinit, vineri, 22 de ani, iar cei doi au avut motiv de sărbătoare. Aflați în Germania, țara unde Luca Reghe locuiește încă de mic alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, cuplul a petrecut și s-a simțit bine.

Cu ocazia zilei de naștere, Asiana a primit de la Luca un buchet superb de trandafiri, precum și o urare binemeritată.

“La mulți ani, iubirea mea”, a scris Luca în dreptul unei fotografii în care o sărută pe Asiana, aflată în brațe cu buchetul de trandafiri.

Și Mariana Pfeiffer i-a lăsat un mesaj tinerei, cele două având o relație specială.

Luca Reghecampf și Asiana Peng locuiesc în țări diferite

Cei doi locuiesc în țări diferite, dar acest lucru nu-i împiedică să formeze un cuplu. Luca stă în Germania, alături de mama lui, în timp ce Asiana la București. Cu toate acestea, cât timpul le permite se vizitează reciproc și petrec timp împreună.

Ex-concurentă la “Survivor România”

Asiana Peng, născută din mamă româncă şi tată chinez, are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României. A concurat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”.

De partea cealaltă, Luca este fiul cel mare al lui Laurențiu Regheampf din mariajul cu Mariana Boldea, în prezent Pfeiffer.
Adauga un comentariu