Cancan ultimă oră

Asiana Peng răspunde acuzațiilor mamei sale: „Aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele”

Publicat: 17 ian. 2022
Asiana Peng lângă Laurențiu Reghecampf, Luca și Corina Caciuc
Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf, a desființat-o pe Corina Caciuc și a dat cărțile pe față, demonstrând, astfel, că nu are o părere prea bună despre amanta lui Laurențiu Reghecampf, iar Asiana Peng a afirmat că nu i-a venit să creadă atunci când a citit declarațiile oferite de mama ei

Asiana Peng, fostă gimnastă în lotul României, a mărturisit că nu i-a venit să creadă atunci când a citit declarațiile pe care mama sa, Silvana Peng, le-a făcut în ultima vreme. Silvana Peng a adus acuzații dure la adresa amantei lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, spunând că nu este un model de urmat. Iată cum a reacționat fiica ei!

Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie în care pare să fie cât se poate de fericit alături de noua sa parteneră de viață, Corina Caciuc, fiul lui, Luca Reghecampf și iubita acestuia, Asiana Peng.

Asiana Peng, primele declarații despre mărturisirile mamei sale

Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf, a desființat-o pe Corina Caciuc și a dat cărțile pe față, demonstrând, astfel, că nu are o părere prea bună despre amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Mai mult decât atât, mama Asianei Peng a dat de înțeles că nu este tocmai de acord cu faptul că fiica sa lucrează acum într-o firmă alături de iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, făcând mai multe atacuri la adresa ei.

Asiana Peng a afirmat că nu i-a venit să creadă atunci când a citit declarațiile oferite de mama ei și că, într-adevăr, Silvana Peng nu se cunoaște și nu are niciun fel de legătură cu Anamaria Prodan.

„Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine. Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează”, a spus Asiana Peng, pentru prosport.ro.

Silvana Peng ar fi fost de acord inițial cu această colaborare

În plus, Asiana Peng a subliniat faptul că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cea care i-a dat viață este o persoană dificilă, spre deosebire de tatăl ei.

Iubita lui Luca Reghecampf a povestit că mama ei, dar și tatăl ei au fost înștiințați cu privire la faptul că ea va intra într-o afacere împreună cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf și pe atunci nu ar fi avut niciun motiv de îngrijorare.

Așadar, potrivit declarațiilor fiicei ei, Silvana Peng ar fi fost de acord cu această colaborare inițial.

”Însă mama este o persoană dificilă, toată lumea știe acest lucru, tocmai de aceea îl apreciez enorm de mult pe tata, fiindcă efectiv are o răbdare supraomenească. Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca și asociați. I-am anunțat dinainte în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare, pentru că dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei”, a declarat Asiana Peng, pentru aceeași sursă.
Adauga un comentariu