BZI LIVE

LIVE VIDEO – Asocierea este soluția pentru că fermierii să-și vândă produsele mai ușor? Discuţie cu Vasile Moraru, fondator al hub-ului alimentar „Roade şi Merinde” , numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 14 iunie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI Live va fi prezent Vasile Moraru, fondator al hub-ului alimentar „Roade şi Merinde”. Principalele teme de discuție din cadrul noii ediții sunt asocierea și cooperativele, soluții pentru fermierii care vor să-şi vândă mai ușor produsele? De ce producătorii fug de asociere, care sunt avantajele și dezavantajele unei asocieri, cum funcționează o asociație, aflam de la invitatul moderatoarei Raluca Costin, în cadrul noii ediții BZI LIVE. „Roade şi Merinde” este un centru alimentar care distribuie produse locale țărănești cu ingrediente naturale și reale de la fermele țărănești mici din județul Iași și din jurul Iașului.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu