Local

Astăzi, George și Ionela, tinerii motocicliști morți în cumplitul accident rutier de lângă Iași, trebuiau să se căsătorească. Nu au apucat să se bucure de cea mai frumoasă zi din viața lor – FOTO/VIDEO

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Astăzi George și Ionela tinerii motocicliști morți în cumplitul accident rutier de lângă Iași trebuiau să se căsătorească. Nu au apucat să se bucure de cea mai frumoasă zi din viața lor - FOTOVIDEO
Astăzi, George și Ionela ar fi trebuit să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă la Iași

George și Ionela, cei doi motocicliști morți în cumplitul accident rutier de lângă Iași, trebuiau să se căsătorească astăzi. Nu au apucat să se bucure de acest eveniment. Au fost îngropați împreună la Târgu Bujor, iar familia și prietenii lor nu-și revin din șoc

Astăzi, la Iași, ar fi trebuit să se adune zeci de prieteni și membri ai familiilor celor doi iubiți pentru oficierea cununiei civile. George avea 27 de ani, iar Ionela 25 și amândoi locuiau la Iași, deși erau din Târgu Bujor, Galați. Se știau de când erau copii pentru că locuiau la câteva sute de metri unul de altul. George Vîlcu lucra în Iași, ca frizer.

De câțiva ani, avea o relație cu Ionela Bercea, iar vara aceasta urmau să aibă petrecerea de nuntă. Nu au apucat să sărbătorească cea mai frumoasă zi din viața lor. Nici Irinel Sacu, prietenul lor, mort și el în același accident, nu a ajuns să se bucure de eveniment. Miercuri, cei trei tineri au fost conduși pe ultimul drum. În urma lor au rămas multe întrebări fără răspuns.

George și Ionela, tinerii motocicliști morți în accidentul rutier, au plecat împreună pe ultimul drum

Nici până acum nu este clar cine a greșit. Cert este că impactul dintre motociclete și autoturism a fost extrem de violent din cauza vitezei. Cei trei tineri se aflau pe două motociclete. Ionela, pe același motor cu iubitul ei, George, iar Irinel era singur.

O ipoteză luată în calcul de polițiștii vasluieni care anchetează cazul este următoarea: unul dintre motocicliști ar fi intrat în depășirea celuilalt, însă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 19 ani, din Codăești. Ulterior, și cel de-al doilea motociclist ar fi intrat în coliziune. În urma impactului, din cauza benzinei scurse din rezervoarele motocicletelor a izbucnit un incendiu. Unul dintre cei trei a fost cuprins de flăcări, însă niciunul nu a putut fi salvat.

Continuă ancheta în cazul tragediei de lângă Iași

Ancheta în acest caz este în desfășurare. Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru a stabili cum s-a produs accidentul și cine este vinovat.

„La data de 19 mai 2024, ora 16.12, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național DN 24, în comuna Codăești, județul Vaslui, soldat cu victime omenești. În evenimentul rutier au fost implicate trei vehicule, două motociclete înregistrate în județele Sibiu și Galați, precum și un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o tânără de 19 ani, din comuna Codăești, județul Vaslui.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a celor doi conducători de motocicletă, în vârstă de 27 și 35 de ani, din județele Galați și Iași, precum și a unei femei de 25 de ani, din Galați, pasager pe motocicletă. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

George și Ionela, tinerii motocicliști morți în cumplitul accident rutier, au plecat împreună pe ultimul drum.

Comentarii
  • Nu pot intelege de ce reporterii numesc ziua casatoriei ca fiind cea mai frumoasa din viata lor. Toti cei care am trecut pe la Starea Civila stim ca aceea e ziua in care am facut o greseala. Chiar sa nu fi trecut pe la Starea Civila, tot trebuie sa te intrebi de ce mirele se imbraca in negru.

  • Ferească!!

    Bă, de ce ați pus poza nr.14?? Trebuia sa blurați tot, sau să nu o puneți deloc. E o imagine îngrozitoare.

    Aveți voie sa publicați așa ceva?? 🫤

  • deci astia sunt cei care polueaza fonic orasul, cu motoare de astea , aha. Nu ma mira ca i-a pedepsit viata. Cand esti prost si nu-ti pasa de cei din jur, viata te taxeaza

Adauga un comentariu