Local

Astăzi va avea loc proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct în școli!

Publicat: 08 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Astăzi va avea loc proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct în școli
Astăzi va avea loc proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct

Astăzi, 8 septembrie 2022, se va desfășura proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Iași, sesiunea iunie-octombrie 2022

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Iași, sesiunea iunie-octombrie 2022, se va desfăşura, în data de 8.09.2022, la centrul special organizat la Școala Postliceală Sanitară „Gr. Ghica Vodă” Iași.

Accesul candidaţilor în sala de concurs în vederea susţinerii probei scrise se va face, în intervalul orar 8:00-8:45, pe baza cărții de identitate, a cărții de identitate provizorii sau a pașaportului.

Proba scrisă începe la ora 10:00, durata acesteia fiind de 120 de minute.

Candidații care nu sunt prezenţi în sala de examen în momentul deschiderii plicului cu subiecte pierd dreptul de a mai susţine proba scrisă.

Proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor de conducere a început

La nivelul județului Iași, pentru cele 48 de posturi vacante de directori și directori adjuncți sunt înscriși, în vederea susținerii probei scrise, 42 de candidați.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 8 septembrie 2022.

„Conform calendarului concursului, perioada pentru contestații este 8-9 septembrie 2022. Contestațiile la proba scrisă pot fi transmise online, la adresa [email protected], sau pot fi depuse la registratura Inspectoratului Școlar Județean Iași, pe 8 septembrie 2022, în intervalul orar 15:30-16:30, și pe 9 septembrie 2022, în intervalul orar 9:00-13:00. În cazul în care contestația este transmisă electronic, candidatul va anexa și o copie a buletinului/cărții de identitate.

Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate în data de 13 septembrie 2022”, a declarat Antonina Bliorț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Iași.

Este declarat „admis” la proba scrisă candidatul care a obţinut cel puţin nota 7. Pot participa la proba de interviu doar candidaţii declaraţi admişi la proba scrisă.

Calendarul activităților următoare

În perioada 14-18 septembrie, se înregistrează opțiunile candidaților pentru unitatea la care candidează și, în funcție de opțiune, se depun documentele pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare.

Perioada 19-20 septembrie este prevăzută pentru constituirea comisiilor pentru proba de interviu, iar pe 21 septembrie se va publica graficul de desfășurare a interviurilor.

Desfășurarea probei de interviu va avea loc în perioada 22-29 septembrie, iar în perioada 23-30 septembrie este prevăzută depunerea contestațiilor la proba de interviu, precum și soluționarea acestora.

Pe 30 septembrie vor fi afișate rezultatele finale, iar pe 3 octombrie candidații declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ își vor exprima opțiunile.

Pe 4 octombrie vor fi validate rezultatele finale, urmând ca pe 5 octombrie să se emită deciziile de numire.

Adauga un comentariu