Local

Atac! S-a năpustit cu un ciocan asupra sediului instanței! Individul, trimis în judecată de procurori!

Publicat: 15 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atac S-a năpustit cu un ciocan asupra sediului instanței Individul trimis în judecată de procurori

Un incident violent care a avut loc la Judecătoria Iași a fost finalizat cu un proces penal. Astfel, un individ pe nume Ionuț Ciprian Manolachi a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.
Conform anchetatorilor, pe data de 21 octombrie 2019, în jurul prânzului, Ionuț Ciprian Manolachi a urcat scările din fața Judecătoriei Iași, a scos un ciocan și a început să lovească în tâmplăria de tip termopan din fața sediului instanței de judecată.

„Jandarmul care desfășoară activitatea la Judecătoria Iași a observat la intrarea în obiectiv un bărbat care a început să lovească cu un ciocan în geamurile de la ușa de acces în instituție. Jandarmul a intervenit rapid pentru imobilizarea bărbatului. Pentru fapta săvârșită, a fost întocmit un proces-verbal de sesizare”, a precizat la data respectivă Mihai Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei ieșene.

Pe de altă parte, reprezentanții Judecătoriei Iași au susținut că bărbatul nu avea vreun dosar pe rolul instanței.

Adauga un comentariu