Titlurile zilei

Atac sângeros în miez de noapte, la Iași! Și-a urmărit rivalul până în fața casei și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit în spate. El este „casapul”! –EXCLUSIV

Publicat: 30 sept. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Atac sângeros în miez de noapte la Iași Și-a urmărit rivalul până în fața casei și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit în spate. El este casapul EXCLUSIV
Un tânăr a fost arestat preventiv după ce a încercat să își omoare un rival în zona Dancu

Atac sângeros la Iași. Un bărbat a fost arestat după ce și-a urmărit rivalul până în fața casei, iar mai apoi l-a atacat cu un cuțit. După ce l-a înjunghiat de mai multe ori, l-a lăsat într-o baltă de sânge și a dispărut

Zilele trecute, un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încercat să își omoare un rival. Scenele incredibile s-au petrecut în zona Dancu, acolo unde Florin Alin Gîlcă s-a gândit să-i dea o lecție dușmanului său. Doar o minune a făcut ca victima sa, Alinu D., să nu se stingă. Mai mult mort decât viu, victima a ajuns pe mâinile medicilor și are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale. Polițiștii din Iași au intrat pe fir și l-au depistat pe agresor. După ce a fost audiat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe data de 28 septembrie a fost prezentat în fața judecătorilor.

Arestat preventiv pentru 30 de zile după un atac sângeros

Magistrații ieșeni au decis ca Florin Alin Gîlcă să fie arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

„Admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași cu privire la inculpatul Gîlcă Florin Alin şi, în consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului Gîlcă Florin Alin, în prezent deținut în C.R.A.P. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor (persoană vătămată Duca Alinu) pentru o perioadă de 30 de zile”, au decis judecătorii ieșeni.

Atacat în miez de noapte

Reporterii BZI au aflat că Gîlcă a pus atent la punct planul de atac. Și-a urmărit victima până în fața casei acesteia, a scos un cuțit și a început să o lovească. Astfel, victima a fost înjunghiată de mai multe ori în spate, având chiar și o fractură de omoplat.

„Pe data de 25 septembrie, în jurul orei 23:00, agresorul a urmărit victima până în fața casei acesteia și a lovit-o cu un cuțit în spate de mai multe ori. Incidentul a avut loc în zona Dancu”, a precizat Luiza Iuriciuc, prim procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Iași.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Gîlcă. Dacă va fi găsit vinovat pentru atacul sângeros din Dancu, acesta riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.

Comentarii
Adauga un comentariu