Economic Local

Atenție! CTP Iași modifică traseele mai multor autobuze

Publicat: 05 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenție CTP Iași modifică traseele mai multor autobuze

Circulația mai multor mijloace de transport este modificată, în perioada 4 – 9 mai 2020, în timpul desfășurării lucrărilor de reabilitare a carosabilului pe Strada Cerna. Astfel, traseele de autobuz 28, 44 și 47 vor circula deviat între Piața Alexandru cel Bun și Policlinica Recuperare, pe următorul itinerariu: Piața Alexandru cel Bun – Str. Sarmisegetuza – Podul Cicoarei – Str. Profesor Narcis Macinoi – Str. Cicoarei – Calea Galata – Str. Pantelimon Halipa – Policlinica Recuperare (pe ambele sensuri de mers).

Autobuze și tramvaie speciale puse la dispoziția pensionarilor

Începând cu data de 4 mai 2020, SC Compania de Transport Public Iași SA organizează curse speciale pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani în intervalul orar 9:00 – 11:00. Accesul în aceste mijloace de transport public va fi permis exclusiv pentru aceste persoane.
Mijloacele de transport public local destinate persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani vor fi marcate cu un autocolant de identificare. Accesul persoanelor cu vârsta peste 65 de ani se va face în limita locurilor disponibile pe scaune, pe baza buletinului de identitate/cuponului de pensie/cardului SeniorIS și cu respectarea măsurilor de protecție (mască și mănuși de protecție).

Adauga un comentariu