Local

Atenție! Polițiștii rutieri ieșeni acționează pe drumurile publice din județul Iaşi

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Atenție Polițiștii rutieri ieșeni acționează pe drumurile publice din județul Iaşi
Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași desfășoară o acțiune cu forțe mărite pe drumurile publice de pe raza județului Iași

La acest moment, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași desfășoară o acțiune cu forțe mărite pe drumurile publice de pe raza de competență, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea are accent pe combaterea abaterilor săvârșite de bicicliști.

Comentarii
  • Da, bravo, ati rezolvat toate problemele din trafic si acum stati calare pe biciclisti. Sa va fie rusine! Daca stai la un colt de strada iei 10-20 de permise pe ora la ce abateri ale soferilor sunt – inclusiv neacordare de prioritate la biciclisti, iar voi, aici in Iasi, aveti numai grija biciclistilor, ca mari abateri mai fac!

  • Mihai, ai idee cati biciclisti traverseaza pe trecerea de pietoni pe bicicleta si nu pe langa ea? Ai idee ce slalom fac printre masini? Cat despre problemele din trafic, ce sa zic, n-am vazut in P Ros nici luni, nici marti, intre orele 17-17:30 niciun politist. Cred ca n-am aflat noi, dar dirijarea circulatiei nu e in atributiile politistilor, de care or fi ei.

  • Ai idee cati soferi stau pe trecerea de pietoni si tu, pieton sau biciclist care treci regulamentar, trebuie sa faci slalom printre masini? Ai idee de cate ori trebuie sa incetinesti sau sa opresti bicicleta la intersectii pentru ca de cele mai multe ori masinile nici nu te baga in seama desi te vad ca vii? Ai idee de cate ori pe zi te temi pentru integritatea ta fizica sau pentru viata ta? De ce asa zisele piste de biciclete nu au asigurata o continuitate pe trecerea de pieteni? Nu asa ar fi normal? E normal sa te dai jos de pe bicicleta de douazeci de ori in cativa kilometri? Iar daca mergi pe sosea, unde ai continuitate, sa fii amendat de domnii politisti pentru ca nu esti pe pista ocupata – in mod firesc – de pietoni?

  • Am gigele, am. Si respect regulile. Si conduc preventiv. De aia prefer sa incetinesc si sa opresc cand va vad cat de disperati sunteti la intersectii, sau la trecerile de pietoni. Desi eu am prioritate. E clar cat „respect” ai si tu pentru biciclisti, panarama de sofer ce esti.

Adauga un comentariu