National

Atenție! Un hot înarmat se află în libertate! O mașină a fost spartă în centrul Timișoarei. A fost furat de pe bancheta din spate un pistol cu 18 cartușe

Publicat: 05 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenție Un hot înarmat se află în libertate O mașină a fost spartă în centrul Timișoarei. A fost furat de pe bancheta din spate un pistol cu 18 cartușe
A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat

Hoţ înarmat, în libertate! Un pistol de calibrul 9 milimetri a fost furat, seara trecută, dintr-o maşină parcată în centrul Timişoarei. Proprietarul autoturismului, un bărbat de 40 de ani, a sunat la poliţie imediat ce a văzut că geamul maşinii sale a fost spart.

Pe bancheta din spate avea un rucsac în care ţinea un laptop, pistolul şi un încărcător cu 18 cartuşe. Potrivit poliţiştilor, proprietarul deţine în mod legal un permis de port armă. Acum autorităţile încearcă să dea de urma hoţului. Nu se ştie dacă acesta a furat întâmplător rucsacul, ori ştia că se află o armă de foc înăuntru.

Mașină parcată, spartă în Timișoara. Mai multe bunuri, printre care și un pistol, au fost furate

Incident grav în Timișoara. Un pistol a fost furat dintr-o mașină parcată. Arma ar fi fost găsită apoi de o femeie și predată Poliției.

Polițiștii din Timișoara au fost sesizați marți seară că o persoană necunoscută a furat, dintr-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Dima, un rucsac cu un laptop, o armă letală, calibru 9 mm și un încărcător cu 18 cartușe.

Ppoprietarul armei deține drept de deținere, port și folosire armă valabil, spun polițiștii.

În cursul nopții, o femeie de 32 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Timișoara și a predat o armă. Verificările au scos la iveală că că este pistolul furat din mașină. Totodată, au fost recuperate și cele 18 cartușe.

Femeia nu pare a fi autorul furtului, aceasta spunând că a găsit arma. A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

„De asemenea, vor fi luate măsurile legale, în ceea ce privește nerespectarea legislației referitoare la arme și muniții, proprietarul armei urmând să fie sancționat contravențional conform Legii 295/2004 cu amendă cuprinsă între 5.001 și 10.000 de lei , aplicându-se și măsura complementară a anulării dreptului de deținere, port și folosire armă”, transmite IPJ Timiș.

Adauga un comentariu