Local

Ați văzut-o? Polițiștii ieșeni efectuează căutări pentru a o găsi pe Andra Georgiana Nazarcu. UPDATE: A fost găsită

Publicat: 26 feb. 2021
Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112

*Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.*

La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, NAZARCU ANDRA GEORGIANA, de 32 de ani a plecat de la domiciliul din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii: înălţime 1,65 m, greutate 75 de kilograme, păr negru lung, creţ, prins la spate, nas drept, faţa ovală, poartă ochelari.

La data plecării aceasta avea asupra sa un ghiozdan vişiniu.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

UPDATE: Femeia a fost găsită de polițiști, pe raza municipiului Iași. Andra Georgiana Nazarcu este bine.

Comentarii
Adauga un comentariu