Titlurile zilei

Atitudinea golănească a bucătarului consilierului județean, exclus din PMP, Adrian Acostoaiei: „Dacă îmi faceți poze, vin și vă bușesc rău de tot” – FOTO / VIDEO

Publicat: 27 mai 2023
_____ Vizualizări 22 Comentarii
Atitudinea golănească a bucătarului consilierului județean exclus din PMP Adrian Acostoaiei Dacă îmi faceți poze vin și vă bușesc rău de tot - FOTO  VIDEO
Poliția Locală a intervenit în cazul mașinilor parcate neregulamentar în fața restaurantului ”La Prânz”. Bucătarul restaurantului a început să amenințe în stanga și-n dreapta deoarece a fost sancționat

Echipaje ale Poliției Locale Iași au intervenit, în cele din urmă, pentru a aplica amenzi mașinilor parcate în mod neregulamentar în fața restaurantului „La Prânz”, proprietatea consilierului județean care a fost exclus din PMP, Adrian Acostoaiei

În timp ce acțiunile de impunere a regulilor erau desfășurate, reporteri ai cotidianului BZI s-au deplasat în zonă, fiind întâmpinați de atitudinea golănească a bucătarului consilierului județean ex-PMP Adrian Acostoaiei. Acesta a început să amenințe în stânga și-n dreapta pentru faptul că a fost sancționat de Poliția Locală.

Atitudinea golănească a bucătarului consilierului județean, exclus din PMP, Adrian Acostoaiei

Imaginile obținute pe parcursul mai multor zile arată că mașinile clienților și ale proprietarului restaurantului „La Prânz” sunt parcate în mod frecvent în fața locației, încălcând, astfel, normele de circulație și punând în dificultate accesul celorlalți participanți la trafic. În scopul menținerii ordinii și asigurării respectării regulamentelor, mai multe echipaje ale Poliției Locale Iași au intervenit pentru a sancționa șoferii care nu au respectat normele de parcare.

Cu toate acestea, intervenția forțelor de ordine nu a fost privită cu ochi buni de bucătarul restaurantului „La Prânz”, care a ieșit și a început să amenințe persoanele prezente în zonă. Într-un incident particular, fotoreporterul BZI care filma întreaga situație a fost amenințat cu bătaia de către bucătar.

„Dacă îmi faceți poze mie, vin și vă bușesc rău de tot. Nu aveți voie să mă fotografiați pe mine”, amenință bucătarul restaurantului „La Prânz”.

Angajații restaurantului au luat exemplu de la șeful lor, care parchează mașinile firmei și cele personale pe trecerea de pietoni și sub semnele de circulație care interzic staționarea mașinilor în zonă.

Poliția Locală va monitoriza zona cu atenție

Controversele legate de parcările ilegale din fața restaurantului „La Prânz” continuă să atragă atenția, deoarece, în ciuda sesizărilor și monitorizării de către reporterii BZI, Poliția Locală nu a luat măsuri adecvate în privința acestui aspect. Timp de trei zile, zona a fost atent monitorizată, însă nu a fost observat niciun polițist local care să aplice sancțiuni pentru mașinile parcate neregulamentar. În a treia zi de monitorizare, Poliția Locală Iași a acționat în legătură cu situația parcărilor ilegale din fața restaurantului „La Prânz”, după ce BZI a sesizat din nou. Faptul că mai multe echipaje au fost mobilizate și s-au aplicat sancțiuni reprezintă un pas înainte în abordarea acestei probleme.

Șeful Poliției Locale, Liviu Zanfirescu, susține că a atras atenția serviciului rutier din cadrul Poliției Locale cu privire la problema parcărilor ilegale și le-a cerut să monitorizeze zona și să aplice sancțiuni în conformitate cu legea.

„Am dispus o mai mare atenție pentru mașinile care parchează neregulamentar în fața restaurantului „La Prânz” și pe străzile adiacente. De asemenea, am atras atenția serviciului rutier din cadrul Poliției Locale pentru a monitoriza zona și să aplice sancțiuni”, declară Liviu Zanfirescu, șeful Poliției Locale din Iași.

În concluzie, atitudinea golănească a bucătarului colsilierului exclus din PMP Adrian Acostoaiei ridică semne de întrebare cu privire la comportamentul și atitudinea patronului localului, precum și la modul în care personalul restaurantului „La Prânz” a abordat situația.

Comentarii
  • Domnilor sunt atatea masini parcate ilegal in Iasi de te doare capul, eu nu inteleg de ce RIDICA doar 1 masina pe zi?

    Serios?

    In zona Palas – langa sediul AMAZON este mereu o masina Volvo moderna, mereu parcata pe strada sau pe trecerea de pietoni, fix pe trecere, ILEGAL!

    Nimeni, niciodata nu zice nimic… a cui este masina aia, zilnic e acolo, ce influenta are acel om si UNDE? Vreau si eu sa stiu! Serios! Intr-o zi o mama cu caruciorul si copilul mic era sa fie luata pe capota de un nene pentru ca nu a putut sa o vada cand a facut curba la dreapta din cauza acelui VOLVO de culoare gri.

    Este normal asa ceva? Ridicam doar masina ‘la comanda’ si lasam mii si mii de cetateni in zonele centrale neamendati?

    De ce?

  • In zona Palas, care este a Stapanului Orasului, Lord de Bularga, nu are voie nimeni sa intervina. Toti sunt sclavii lui de pe plantatia lui, luata aproape gratis de la Primaria iadi …

  • Prima constatare: romanii, marlani din fire, nu sunt obisnuiti cu respectarea regulilor. A doua constatare: „stiti cine sunt eu?” functioneaza (vezi horodniceanu).

  • Bucatarul si restul romanilor ar trebui sa invete ca pe domeniul public ai dreptul si poti fotografia si filma orice se vede cu ochiul liber !, vrei intimitate ? stai in sufrageria ta privata

  • Bun și dacă tot se ridica mașini pe motivul ca sunt staționate neregulamentar semnele de staționare interzisa unde sunt? Ce va mai place sa va faceți legea voastră și umpleți media cu știri cum vreți voi…

  • toti tzarani au devenit smecheri pt ca pot ,se cred buricul pamantului ! politia locala nu ridica mai multe masini pt ca au doar o singura masina si aia surpriza este inchiriata!!!!!la ce salarii si buget are locala nu si permit sa achizitioneze!!!halal1

  • Tremuratul are casa tot în spatele primăriei, probabil intenționează să-i strice treaba lu’ Ady Acostoaie.
    Păcat de domnu primar, că se asociază cu nulități gen tremurici, gâjâiți, etc.
    Aștia profită de el și o să-l tragă în gârlă.

  • Lasă că se rezolva treaba cu parcarea ca prea era aglomerata si nu mai puteau ei parca, mai da domnul patron o masa bună la polițiști, ii mai invita la un pranz pe Alexe și pe finii și cumetrii lui din CJ și împrejurimi mai vine un covrig și un vin îndoit la căsuța primăriei de pe bulevard lângă mitropolie și gata treaba….voi scrieți…

  • @Joker, nu crezi ca orasul asta are mult mai multe probleme despre care se poate scrie?
    Scrii despre bucaturu lu nu stiu cine..!???
    E clar, articol denigrator plătit!
    Chiar toti oamenii sunt lingăi?

  • Sa spuna asa ceva de fata cu politia,,,,trebuia instant pus la pamant si calcat pe cap !
    Este simplu, sa nu mai manance nimeni la ghena aia de terasa

  • Oras mic, bucatari pe masura. In timp ce Putin il are pe Prigojin, asta al nostru il are pe mascariciul cu pretentii de bucatar, care confunda „chef” cu „sef”. Problema e ca societatea a inceput sa ii considere pe bucatari niste personaje importante, cu emisiuni tv pe multe sezoane, ba chiar si cu carti (de bucate!) best-seller, cu vanzari peste cartile cu adevarat importante.

  • Bine că vă luați de asta. Dar la Oscar nu aveți curaj? A trecut o mașină de locala cu o blondă la volan dar nu a avut curaj să se dea jos din mașină. S-a luat de un amărât cu nr de Vaslui.

  • Pepo este un bucatar cu multa pasiune pentru meseria lui si un prieten de nadejde, la greu.
    In anii comunismului, cand aveau loc si incaierari in cartiere, Pepo statea langa prietenii lui pana la capat. Indiferent cum se termina. Rusine pentru ceea ce ii faceti, fara sa cunoasteti omul.

  • taran coclit care pune in pericol vietile oamenilor parcand aiurea. mai are si nerusinarea sa faca scandal. prost o fi cine mai mananca de la infectia aia de terasa

Adauga un comentariu